Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

A környezetirányítási rendszerek fejlesztését szolgáló SGS megoldások segítségével megfelelhet a környezetvédelmi előírásoknak.

A hatékony környezetirányítás alatt azt értjük, hogy a jogszabályoknak teljes mértékben megfelelő és folyamatosan fejlesztett környezetirányítási rendszereket üzemeltet, melyek a kategóriájukban elérhető legjobb benchmarkok színvonalát tükrözik. Ezek segítségével eredményesen követheti nyomon az összes környezetvédelmi előírást is. A helyesen irányított integrált környezetirányítási rendszer segítségével jobban tudja felhasználni az energiát és az egyéb erőforrásokat, csökkennek működési költségei és szolgáltatásai folyamatosan fejlődnek. A környezet iránti elkötelezettsége új üzleti lehetőségeket is szerezhet Önnek környezettudatos ügyfelekkel

Az egész világra kiterjedő szakértői hálózatunk a mélyreható környezetvédelmi ismeretek gazdag tárházát nyitja meg Ön előtt. Környezetközpontú irányítási rendszerekhez kapcsolódó képzési, tanúsítási, hitelesítési, döntéstámogatási és auditszolgáltatásokat kínálunk. Megoldásaink segítségével biztosíthatja, hogy környezetirányítási rendszerei megfeleljenek a hatályos előírásoknak, bevált gyakorlatnak (best practice) és az ügyfelek szükségleteinek.

A környezetirányításban iparági vezető vállalatként segítünk Önnek biztosítani, hogy vállalata minimális szinten tartsa környezeti hatását és fejlessze a fenntarthatóságot.

Tökéletes partnere lehetünk, aki át tudja vállalni Öntől a környezetirányítás bonyolult szövevényeit. Programja elindításához hívja akkreditált környezetirányítási csapatunkat még ma!