Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Az SGS-ben megbízhat, hiszen a világ vezető vállalata vagyunk az energia auditok és az energiagazdálkodás területén. Gyors és megbízható tanácsot adunk a környezetvédelmi fenntarthatósággal kapcsolatban, és az energiatakarékosság útján üzleti előnyökhöz juttatjuk.

Szakértőink egész világra kiterjedő hálózata a legmodernebb létesítmények használatával és a legújabb jogszabályok és ipari fejlesztések ismeretében látja el Önt szakértő tanácsokkal az energiagazdálkodás területén. Energia audit szolgáltatásaink segítségével alaposan megismerheti épületei és létesítményei energiafogyasztását. Ezen információ birtokában együtt dolgozhatunk azon, hogy megtaláljuk a legjobb fejlődési lehetőségeket, és átfogó energiagazdálkodási stratégiát dolgozzunk ki jövőbeli energiafogyasztása csökkentésére szolgáltatásaink széles körével, beleértve az energiaszimulációt és a zöld építés újításait.

Dolgozzon együtt velünk egy energiahatékonysági szükségleteihez illő átfogó megoldásért! További tájékoztatásért hívjon minket még ma!