Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Az SGS globális vezető az üvegházhatású gázok kibocsátásának igazolásában, és az életciklus-felmérések terén.

Éghajlatváltozási projektekben szerzett széleskörű nemzetközi tapasztalatunk azt jelenti, hogy kellő szakértelemmel rendelkezünk a szervezete és beszállítói lánca által, és a termék teljes életciklusa során kibocsátott üvegházhatású gáz méréséhez.

A fenntarthatóság fontos tényező minden iparágban, így érdemes lehet ügyfelei és végfelhasználói számára független és objektív környezeti információkat közölnie működéséről. Szén-dioxid lábnyom kiszámítási és tanúsítási szolgáltatásainkkal kihasználhatja az emissziókereskedelmi és termékcímkézési rendszereket. Életciklus elemzésünkkel bizonyíthatja projektjei, termékei és szolgáltatásai fenntarthatóságát.

Mi mindig lépést tartunk a legújabb környezeti és fenntarthatósági előírásokkal, így Ön fő üzleti tevékenységére összpontosíthat. Amellett, hogy segítünk megfelelni az országos és nemzetközi környezetvédelmi szabványoknak, üvegházhatású gáz és életciklus szolgáltatásaink elősegítik a termékinnovációt és versenyelőnyt nyújtanak márkaképének fejlesztésében.

Lépjen kapcsolatba velünk még ma, és tudja meg, hogyan segíthetünk elérni a környezetvédelmi minőségi szabványokat és hogyan felelhet meg folyamatosan iparága környezetvédelmi szabályozásának!