Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Emissziója a működési területe közelében hatással lehet a környezeti levegő minőségére.

A tiszta és biztonságos munkakörnyezet érdekében kérje az SGS-től a környezeti levegő felmérését, beleértve a levegő-és szagterjedési vizsgálatokat.

Külső munkakörnyezete levegőminősége - a környezeti levegőminőség - nem csak munkaereje egészségére lehet hatással. Légszennyezése jogi határértékeket léphet át, vagy szomszédait arra késztetheti, hogy lépéseket tegyenek Ön ellen.

Kibocsátási leltár készítésével és levegőterjedési modellek segítségével körvonalazzuk és felmérjük a folyamataival kapcsolatos hatásterületet. Ezáltal Ön megbízható adatok alapján megalapozott döntéseket hozhat a légszennyezést szabályozó eszközök és stratégiák kiválasztásáról.

Modelljeink alkalmasak a kormányhivataloknak benyújtott engedélykérelmek alátámasztására. Ez gyakran kulcsfontosságú az új folyamatok jóváhagyásához.

Modelljeink alkalmazhatók továbbá:

  • Folyamatok korszerűsítésekor a megfelelő technológiai megoldások kiválasztására
  • Programok tervezésekor az ellenőrzési erőforrások megfelelő allokációjára és elhelyezésére
  • Hosszú távú monitoring gyakorlatokra, melyek esetén célszerű a megfigyelő állomások és paraméterek számát ésszerű keretek között tartani
  • Több forrást érintő panaszok kivizsgálására, ahol meg kell találni a szag és az emisszió legvalószínűbb forrását
  • Kockázatfelmérés és katasztrófahelyzetek esetén, ahol a rövid távú, nagy koncentrációjú szennyezési eseményeket pontosan kell értékelni

A környezeti levegőminőségre vonatkozó helyi szabályozásoknak és irányelveknek való megfelelés érdekében a közös munka során kifejlesztjük az Ön környezetterhelésének megfelelő, működő modellt, és meghatározzuk a megfelelő megoldásokat.

Bízhat benne, hogy környezetterhelése korlátozott lesz, és tevékenysége nem jelent majd levegőszennyezési kockázatot, illetve nem okoz problémákat közvetlen környezetében. Lépjen kapcsolatba felkészült csapatunkkal még ma!