Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Ha szeretne meggyőződni arról, hogy munkavállalói nincsenek kitéve veszélyes anyagoknak, lépjen kapcsolatba az SGS tapasztalt csapatával, és kérjen azbeszt-nyilvántartási és ásványi szálas anyag mintavételezési tervet!

Az azbeszt és más belélegezhető természetes szálas anyagok veszélyesek az egészségre, használatuk szabályozott, az ilyen termékek több országban tiltottak. Azbeszt-, és ásványi szálas anyag mintavételezésünk és elemzésünk kimutatja az azbeszt és a kristályos szilícium-dioxid jelenlétét, melyeket széles körben használtak az iparban, a gyártási folyamatokban és az építkezéseknél, és bizonyos bányászati tevékenységek eredményeként is jelen lehetnek. Mivel ismert rákkeltők, ezen anyagok jelenlétét a munkahelyen ellenőrizni, szabályozni kell, vagy teljesen meg kell szüntetni.

A telephelyén helyszíni azbeszt nyilvántartást készítünk és kockázatértékelést végzünk az esetleges egészségi és biztonsági problémák felderítésére. Szakértő csapatunk gondosan mintát vesz minden gyanús területről, és megfigyeli a körülöttük lévő levegőt. A mintákat akkreditált laboratóriumainkban megvizsgáljuk, és kimutatjuk az azbeszt esetleges jelenlétét, fajtáját és mennyiségét. Egyértelműen elkülöníthetjük az azbesztet más természetes vagy mesterséges szálas anyagoktól.

Vizsgálati eredményeink alapján független jelentést nyújtunk át Önnek, és tanácsot adunk a törvényeknek és rendelkezéseknek való megfelelésre. Könnyen érthető gazdálkodási tervünkkel azonnali lépéseket tehet, például az esetlegesen kimutatott veszélyes anyagok címkézésével, rendszeres ellenőrzésével és - szükség szerint - biztonságos eltávolításával kapcsolatban.

Forduljon hozzánk telephelye átvizsgálásáért, és győződjön meg arról, hogy munkavállalói az egészségi és biztonsági szabványoknak megfelelő, kockázatmentes környezetben dolgoznak.