Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

A vállalatok egyre több figyelmet fordítanak arra, hogy úgy kezeljék kiadásaikat, hogy jobban megfeleljenek a vásárlók elvárásainak és versenyelőnybe kerüljenek.

A gyűrűző alapanyagköltségeket is figyelembe véve, a teljes kiadás kulcselemeit a nyersanyagok és energiaforrások képezik. Egyre fontosabbá válik, hogy úgy kezelje és szabályozza ezeket az elemeket, hogy teljesíthesse pénzügyi és környezeti célkitűzéseit.

Szakértőink az SGS-nél segítenek Önnek a tervezés és termelés minden szakaszában, hogy minimalizálja eszközigényét és csökkentse a felesleges kiadásokat. Innovatív megoldásaink segítenek Önnek a fenntartható termékek fejlesztésében és a költséghatékonyság javításában. Használja ki az ökodesign területén jártas nemzetközi szakértői hálózatunk és a legmodernebb vizsgálati eljárásaink nyújtotta előnyöket - közösen dolgozunk Önnel annak érdekében, hogy megvizsgáljuk a költségcsökkentő ötleteket a zöld beszerzésben és az üzleti folyamatokat fejlesztő terveiben.

A velünk való együttműködés során hozzáfér a nemzetközi szinten bevált gyakorlatokhoz, amelyek segítenek Önnek teljesíteni fenntarthatósági és pénzügyi céljait. További tájékoztatásért hívjon minket még ma.