Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

A képzés olyan eszközöket bocsát a résztvevők rendelkezésére, amelyekkel képesek értékelni és jelentést készíteni az Üzletmenet folytonossági irányítási rendszerek (ÜMFIR) való megfelelést.

Ezen kívül biztosítjuk afelől, hogy képes lesz az ISO 22301 szabvány szerinti ÜMFIR folyamatokat hatékonyan bevezetni és folyamatos fejleszteni.

A képzést úgy alakítottuk ki, hogy annak segítségével a vállalatok képesek legyenek fennakadás esetén magukat a lehetséges negatív hatásoktól megvédeni! Segítünk Önnek azonosítani és ellenőrizni azokat a veszélyeket, amelyek az üzletmenet bármilyen jellegű fennakadásából következnek be, és megmutatjuk Önnek, hogy a kockázatok elhárítására hogyan kell hatékony intézkedéseket tennie!

A képzés elvégzésével Ön:

  • be tudja mutatni az ÜMFIR célját, annak alapelveit, folyamatait és az ÜMFI irányítására és értékelésére alkalmazott technikáikat
  • be tudja mutatni az ISO 22301 szabvány célját és tartalmát 
  • értelmezni tudja az ISO 22301 szabvány követelményeit az ÜMFIR auditok vonatkozásában
  • meg tudja határozni a belső auditor feladatait és a belső audit szerepét az ÜMFIR az ISO 22301 és ISO 9001 szabvánnyal összhangban történő fenntartásában és fejlesztésében
  • meg tudja tervezni a belső auditot, fel tud készülni rá, és megfigyelés, interjúk, dokumentumminták és feljegyzések segítségével össze tudja gyűjteni az auditálást alátámasztó tényeket

A képzés prezentációkból, műhelymunkából és szerepjáték-feladatokból áll.

Ne felejtse el: A tanfolyamon való részvételhez rendelkeznie kell előzetes ismeretekkel az üzletmenet folytonosság irányítási rendszerek és az ISO 22301 szabvány terén.

A képzés és az ÜMFIR alapképzés sikeres elvégzésével eleget tesz az IRCA (International Register of Certified Auditors) szerinti belső auditorként való tanúsításra.

Lépjen kapcsolatba velünk ma, hogy bővebb felvilágosítást kapjon az SGS ISO 22301 belső auditor tanfolyamával kapcsolatban!