Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Segítségünkkel a vállalkozások biztosítani tudják, hogy partnereikkel együtt hatékony, irányítható folyamatok és rendszerek álljanak rendelkezésükre, melyek megfelelnek az érintettek minőségügyi, egészségvédelmi, biztonsági és környezetirányítási, a társadalmi felelősségvállalásra és a fenntartható fejlődés más területeire vonatkozó követelményeinek.

Fenntarthatósággal kapcsolatos szolgáltatások az SGS-től – szoros együttműködésben a felelősebb, kiegyensúlyozottabb és fenntarthatóbb jövő érdekében.

A fenntarthatóság napjaink egyik legtöbbet tárgyalt témája. A média kereszttüzében és a társadalmi érdeklődés középpontjában a felelős működés kérdése egyre jelentősebbé válik.

Számunkra a fenntarthatóság nem új fogalom. Évtizedek óta kínálunk a fenntarthatóságot támogató megoldásokat és szolgáltatásokat társaságok és szervezetek részére világszerte. Ennek eredményeként kiváló pozícióból tudunk vállalatának segíteni, hogy kíméletesebb legyen a környezethez, pozitív hatást gyakoroljon a társadalomra és nagyobb fokú gazdasági fenntarthatóságot érjen el. Segítségünkkel vállalata:

  • felelősebbé válhat környezetvédelmi szempontból: teljes körű tanúsítási, hitelesítési, tanácsadási, képzési és auditszolgáltatásokat kínálunk. Például hitelesíthetjük szén-dioxid kibocsátási kvótáinak kereskedelmét. Tanácsot adhatunk a szélenergiával kapcsolatban, vizsgálhatjuk a talaj és a víz szennyezettségét, ellenőrizhetjük a levegő minőségét, értékelhetjük a zajszennyezettséget, modellezhetjük a talajvíz-diszperziót és megállapíthatjuk, hogy egy adott vibrációs szint elfogadható-e. Auditálhatjuk és tanúsíthatjuk környezetirányítási rendszereit, és kiképezhetjük alkalmazottait azok megvalósítására és a kapcsolódó jelentések elkészítésére
  • Biztosítson fenntartható létesítményeket és fenntartható termelést: számos szolgáltatást kínálunk, beleértve a helyszíni üzemeltetést és annak menedzsmentjét, a zöld folyamattervezést, a beszállítók környezetvédelmi értékelését és az ellátási láncok kockázatának kezelésére szolgáló átfogó eszközöket
  • jobb munkahelyi és szociális környezetet alakíthat ki: auditálási, beszámolási és támogató szolgáltatásaink segítségére lehetnek az ellátási lánc irányításától kezdve a társadalmi felelősségvállaláson át a nyomon követhetőség és hatékony képzés biztosításáig minden területen

A világ vezető minőségellenőrző, vizsgáló és tanúsító szervezeteként páratlan szakértelmet, tapasztalatot, erőforrásokat és globális jelenlétet kínálunk. A fenntarthatóság bármely vonatkozásában is legyen vállalata érdekelt, lépjen kapcsolatba velünk még ma, hogy bemutathassuk, hogyan segítheti átfogó szolgáltatáscsomagunk munkáját!