Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Mi köze van a használt olajnak a rövidebb állásidőhöz, a csökkenő javítási-karbantartási költségekhez és a jobb hatékonysághoz?

Ha megbízható, biztonságos, tartós és a termelékenységet fokozó eszközöket szeretnénk, akkor meg kell győződnünk arról, hogy a működésünket biztosító alapgépek és felszerelések optimális teljesítményt nyújtanak-e. Természetesen a rendszeres karbantartás, monitorozás és tesztelés elengedhetetlen. Ugyanakkor a karbantartás költségei igen magasak is lehetnek. Akkor tehát, hogyan csökkenthetjük ezeket a költségeket úgy, hogy közben hatékony módon biztosítjuk gépparkunk monitorozását is?

Hogyan járulhat hozzá a használt olaj a karbantartási munkák sikeréhez?

Lehet, hogy meglepő, de a gépekben lévő használt olaj központi szerepet játszhat ebben. Létfontosságú információkat talál benne gépparkja állapotáról, így az esetleges későbbi problémákról még időben értesülhet, a meghibásodás és a váratlan leállások kockázatát minimálisra csökkentheti. Az tehát a kérdés, hogy miként találhatja meg és – ami még fontosabb, – értelmezheti ezeket az információkat.

Az információ napvilágra kerül

A gépjárművekben található használt olaj elemzésére számos különleges technika létezik, amellyel a gépek állapotát feltáró és az esetleges problémák kezelésére rávilágító értékes információk egész sora kinyerhető. Szolgáltatásaink között sok ilyen szakértői vizsgálat megtalálható; ilyen például a használt olaj elemzés, a kenőolaj-vizsgálat, a transzformátorolaj-vizsgálat és az eszközintegritás-menedzselés.

Segítségünkkel

  • az eszközeiben használt olajok és kenőanyagok (például kenőolajok, zsírok, hidraulikafolyadékok) széles körét elemezheti
  • gépparkja (generátorok, fogaskerekes hajtóművek, kompresszorok, hidraulikus rendszerek és egyéb fontos gépek) állapotáról gyorsan pontos képet alkothat
  • korábban azonosíthatja a potenciális problémákat, és így csökkentheti a meghibásodás és tönkremenetel kockázatát
  • megállapíthatja az olajok állapotát és alkalmasságát
  • lerövidítheti a leállások és javítások időtartamát
  • csökkentheti a karbantartási költségeket 
  • javíthatja a biztonságot és a termelékenységet

Miért választja ma több mint 3900 építőipari, járműipari, olaj- és földgázipari ügyfél az SGS-t?

Több mint negyven év szakértelmével és tapasztalatával a hátunk mögött naponta négyezer vizsgálatot végzünk és több mint 640 ezer rendszert felügyelünk, hogy így az alapgépek és kenőanyagok állapotáról értékes információkat szállíthassunk. Ezért az olajelemzés és a géppark állapotának monitorozása terén sok iparágban mi vagyunk az ügyfelek első számú partnere világszerte.

Még ma lépjen velünk kapcsolatba, ha bővebb felvilágosítást kér arról, hogy miként fejlesztheti karbantartási tevékenységét a használt olaj elemzés és gépparkállapot-monitorozás szolgáltatásunkkal!