Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Bizonytalan világunkban elengedhetetlen, hogy felkészüljön a beszállítói láncát veszélyeztető, vagy vállalatának, működési folyamatainak és befektetéseinek biztonságát fenyegető körülményekre.

Az üzletmenet-folytonosság menedzsment fontos bármilyen üzleti vállalkozás számára a minőség, információbiztonság és a mindennapi tevékenységek folytonosságának szempontjából.

Információbiztonsága lopás, vandalizmus, és a termelési helyszínen történő szerencsétlenségek, például tűzesetek, áramkimaradás és egyéb közszolgáltatási problémák állandó veszélyének van kitéve. Az SGS-nél számos szolgáltatással segítünk a lehetséges problémák azonosításában és a megoldásukhoz szükséges eljárási terv kidolgozásában. A minőség fenntartása kulcsfontosságú az értéklánc optimalizálásához. Szakértőhálózatunk átfogó ellenőrzési és vizsgálati szolgáltatásokat kínál szerte a világon, mely lehetővé teszi a minőség maximalizálását a stratégiai döntések meghozatalánál.

Nagyon fontos az olyan üzletmenet-folytonossági terv készítése, mely több eshetőségre felkészít: Az SGS-nél szakértőink hálózata együttműködik Önnel a hatékony intézkedések kidolgozásában, melyek ellenőrzésekkel, vizsgálatokkal és felmérésekkel segítenek minőségi elvárásai fenntartásában, illetve információja és vállalkozása megóvásában. Képzési programokat nyújtunk az Ön és üzleti partnerei számára a globális legjobb gyakorlat bevezetéséhez, a megbízható garanciáért.

A folyamatos üzletvitelt fenyegető kockázatok felmérésével azonosíthatja azokat a területeket, amelyek fejlesztésre szorulnak. Kockázatkezelési szakértőink minden ágazatban és iparágban kellő tapasztalattal rendelkeznek ahhoz, hogy ellássák Önt a kockázat minimalizáláshoz szükséges támogatással és információkkal. Tudjon meg többet!