Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

A nagy projektek összetett kockázatokat és kihívásokat jelentenek.

Legyen az Ön projektje akár infrastruktúra-kiépítési, beszállítói lánc szervezési vagy gyártó üzemen alapuló projekt, Önnek szüksége lesz átfogó kockázatkezelési folyamatok bevezetésére a veszélyek, valamint a lehetséges zavarok értékelése és enyhítése érdekében. Az SGS-nél szakértő kockázatkezelési csoportjaink globális tapasztalatokkal rendelkeznek a nagy projektek területén, és segítenek Önnek a kockázatok azonosításában és mennyiségi értékelésében, valamint segítenek a projekt eredményeinek optimalizálását célzó stratégiák meghatározásában.

SGS csoportjaink rendelkeznek a szükséges tapasztalatokkal a nagy projektekhez és a pénzügyi kockázatok értékeléséhez, és segítenek Önnek a következőkben:

  • Nagy projektek tervezése és koordinálása
  • A lehetséges veszélyek hatásainak minimalizálása és a javítás, valamint a költségcsökkentés lehetőségeinek azonosítása
  • A kommunikációs erőfeszítések összpontosítása annak érdekében, hogy az információ megfelelően eljusson a csoport minden tagjához
  • A tulajdonosi viszonyok és a kockázati hatások tisztázása
  • Információk gyűjtése a kockázatok fontossági sorrendjének megállapításához 
  • Vállalatunk jól ismert globális pénzügyi kockázatkezelési tapasztalatairól iparágak széles skálájában.

Vállalatunk jól ismert globális, pénzügyi kockázatkezelési tapasztalatairól iparágak széles skálájában. Szakértőink képessé teszik Önt, hogy a projektjéhez megfelelő stratégiai pénzügyi szerkezetre összpontosítson, ami lehetővé teszi a jövőbeni stratégiai újratárgyalásokat.

Üzletfejlesztés a kockázatkezelés területén

Kockázatkezelési szakembereink széleskörű tapasztalatokkal rendelkeznek a nagy projektek és a pénzügyi kockázatkezelés területén. Független, szakértő tanácsokat kínálunk, amelyekkel végigkísérjük projektjét a megvalósíthatósági tanulmánytól a megvalósításig.

A mi kockázatkezelésiszakembereink bőséges tapasztalattal rendelkeznek a nagy projektek és a kockázatkezelés finanszírozása területén.     Független, szakértő tanácsokat kínálunk, amelyekkel végigkísérjük projektjét a megvalósíthatósági tanulmánytól a megvalósításig.