Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Ha szeretné megelőzni munkahelyén az egészségügyi és biztonsági kockázatokat és betartani a környezetvédelmi szabályozásokat, alapos és integrált működési stratégiára van szüksége.

Számos ágazati szektorban szerzett munkatapasztalatával az SGS iparágvezető a környezeti, egészségi és biztonsági szolgáltatások terén. Mi országos és nemzetközi szabványoknak megfelelve működünk, és széles körben elismert szabályozó szervezetek akkreditációjával rendelkezünk. Egészségügyi, biztonsági és környezeti szolgáltatásokat nyújtó szakembereink biztosítják, hogy felszerelése, anyagai, berendezései és létesítményei megfeleljenek a vonatkozó összes szabványnak és előírásnak.

Tökéletes partnere lehetünk, aki át tudja vállalni Öntől a környezetirányítás bonyolult koordinációját. Vezesse be integrált egészségi, biztonsági és környezeti programját ma, és bizonyítsa munkavállalói és részvényesei számára, hogy Ön elkötelezett a biztonság megteremtése iránt. Személyre szabott tervezetéért hívja akkreditált csapatunkat!