Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Bármilyen vállalkozás számára az eredményes minőségirányításhoz nélkülözhetetlen az ügyfelek igényeinek ismerete és az, hogy a termékeket és szolgáltatásokat ezen igényeknek megfelelően, a leghatékonyabb módon biztosítsa.

A növekedéshez kulcsfontosságú annak biztosítása, hogy a piacon termékei és szolgáltatásai felülmúlják versenytársaiét, és a minőség megőrzése és növelése folyamatos kihívást jelent.

Mi tudatában vagyunk a minőségirányítás azon aspektusainak, melyek elengedhetetlenek a termelékenység növeléséhez: ügyfél elégedettség, fokozott hatékonyság, maximális teljesítmény és minőségellenőrzés. Az SGS-nél minőségirányítási szakembereink hálózata képzési programokat, ellenőrzési és tanúsítási szolgáltatásokat nyújt a folyamatos fejlesztés területén, hogy biztosítsa minőségirányítási rendszere hatékonyságát és a globális legjobb gyakorlatok betartását. Minőségirányítási szolgáltatásaink alkalmazhatók a termelési folyamatok, termékek és szolgáltatásnyújtás területein.

Magasan képzett és tapasztalt auditorok és oktatók legnagyobb hálózatával, illetve a nap 24 órájában bármikor igénybe vehető létesítményekkel és laboratóriumokkal rendelkezünk világszerte. Elvégezzük termelési folyamatainak és szervezetének világos értékelését, személyzete számára lehetővé téve és őket arra motiválva, hogy a minőséget következetesen szem előtt tartsák, illetve a teljesítmény fokozása és annak biztosítása érdekében, hogy minőségirányítása megfeleljen a nemzetközi elvárásoknak.