Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Üzembehelyezési és lebonyolítási szolgáltatások az SGS-től - ipari létesítmények hatékony üzembehelyezése a tervezéstől egészen a normál működésig.

A hatékony üzembehelyezés-lebonyolítás alapvető fontosságú ahhoz, hogy sikeresen és időben be tudja fejezni ipari létesítményének megépítését. Üzembehelyezési szolgáltatásaink és lebonyolítási kínálatunk hatékony támogatást biztosít Önnek ahhoz, hogy ipari létesítményét a tervezéstől egészen az üzemszerű működésig végig tudja vinni.

Miért érdemes igénybe venni az SGS üzembehelyezési és lebonyolítási szolgáltatásait?

Tapasztalt szakembereket, kiváló berendezéseket és rendszereket ajánlunk, cégünk már sokszorosan bizonyította, hogy sikeresen tudja lebonyolítani ipari létesítmények üzembehelyezését. A fentieken túl külön erre a célra kifejlesztett üzembehelyezés-kezelő szoftverünk segít a helyzet felmérésében és megadja a legfontosabb információkat akkor, amikor Önnek ezekre a leginkább szüksége van.

Üzembehelyezés szolgáltatásaink és lebonyolításunk a következő területeken segítheti Önt:

 • Hatékony támogató rendszer nyújtása, a gyakorlatban is bizonyított személyzettel, technológiával és olyan rendszerekkel, amelyek segítségével létesítményét végigkísérheti a tervezéstől egészen az üzemszerű működésig.
 • Annak a megállapítása, melyik útvonal vezet el a leghatékonyabb módon az üzemszerű működésig
 • Pontos és naprakész információkat adunk, amelyeket felhasználhat a napi megbeszélések során
 • Pontos mérési jegyzőkönyveket adhat ki
 • Hatékony dokumentum kontrollt biztosíthat az olyan létfontosságú projekt anyagokhoz, mint a projekt adatlapok és tanúsítványok
 • Szert tehet olyan értékes képességekre, amelyeket akkor is használhat a gyakorlatban, amikor már átadtuk a fenntartási őrzési és ellenőrzési feladatokat, mivel üzembehelyezést lebonyolító csapatunk a tudás átadása érdekében szorosan együttműködik az Ön személyzetével

Páratlan tapasztalatokkal rendelkezünk ipari üzemek üzembehelyezésében az egész világon

Több mint 1 000, a világ minden részén működő irodánk hálózatán keresztül adjuk át Önöknek a tudást és a szakértelmet. Ezért tudjuk Önnek felajánlani páratlan szaktudásunkat ipari létesítmények üzembe helyezésében minden területen, minden szakaszban és a világ bármely országában.

Minden szükséges vizsgálatot elvégzünk ahhoz, hogy üzemét végigvihesse az építéstől egészen az üzletszerű működésig. Bizonyítottan sikeres módszerünk alapján öt fázisban foglalkozunk a mérési rendszerekkel, az elektromos, műszaki / épületgépészeti rendszerekkel, a biztonsággal, a távközléssel, a vezetékekkel és az üzembehelyezéssel az Ön létesítményében:

 1. Kivitelezési és szakági tervek
 2. Kondicionálás és megőrzés
 3. Üzembehelyezés
 4. Indítás
 5. Működés segítséggel

Már ma lépjen velünk kapcsolatba, hogy további részletekkel szolgálhassunk arról, üzembehelyezési és lebonyolítási szolgáltatásaink segítségével hogyan tudja sikeresen végigvinni ipari létesítményét a tervezéstől egészen az üzletszerű működésig.