Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Az SGS Civil szervezetek közösségi portál szolgáltatásai – növelik a láthatóságot, az átláthatóságot és az elszámoltathatóságot és fokozzák a közösségi elköteleződést.

A civil szervezetek a nyilvánosságtól származó adományoktól és forrásoktól függenek. Ha nincs elég tájékoztatás arról, hogyan járulnak hozzá a társadalomhoz, és emellett az elszámoltathatóságuk is hiányos, a civil szervezetek nehezen szerezhetik meg a nyilvánosság bizalmát. Közösségi portál szolgáltatásaink független minőségbiztosítást kínálnak a civil szektorért, a non-profit esernyőszervezetekért és a pénzgyűjtő weboldalakért felelős kormányzati ügynökségek részére. A bizalom növelése által szolgáltatásaink a civil szervezetek felé való erősebb közösségi elkötelezettséget és pénzügyi támogatást eredményeznek.

Miért érdemes az SGS Civil szervezetek közösségi portál szolgáltatásait választani?

A következetes és átlátható előírások szerint, független biztosítással megtámogatott közösségi portál egyenlő lehetőségeket kínál a civil szervezetek számára a figyelem felkeltéséhez és a finanszírozásért való versengéshez. Egyszerű, biztonságos és meggyőző útja ez az adományozók számára, hogy megtalálják azokat a helyi non-profit szervezeteket, amelyeket anyagilag támogatni kívánnak. Az adományozók meggyőződhetnek róla, hogy a platformon szereplő szerveztek megfelelnek az elszámoltathatóság és átláthatóság szigorú alapelveinek.  A civil szerveztek igazságos és átlátható összehasonlítása meghozza a helyi non-profit szervezetek számára az elengedhetetlenül szükséges forrásokat, miközben a szektor egészének hírnevét is erősíti.

Amit kínálunk:

  • Testre szabott Civil szerveztek közösségi portál megtervezése és kialakítása
  • Testre szabott partnerkeresés adományozók és helyi civil szerveztek között
  • Megfelelő minőségbiztosítási keretrendszerek megtervezése és kialakítása
  • Az elszámoltathatóság területén folyamatos fejlődést mutatók jutalmazása
  • Informatikai segítségnyújtás, beleértve az online kifizetések támogatását is
  • Kiegészítő szolgáltatások, beleértve a civil projektek független követését is

Szakértői szolgáltatások nyújtása civil szerveztek számára

A világ vezető ellenőrző, hitelesítő, vizsgáló és tanúsító vállalataként, a nyilvános és non-profit szervezetekkel való évtizedekig tartó munkánk során szerzett tapasztalatainkkal örömmel támogatjuk a virágzó civil szektort. 

További részletekért lépjen velünk kapcsolatba!