Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Segélykövetés az SGS-től – maximalizálja szervezetének hatását véges erőforrások mellett.

Akár civil szervezet, alapítvány vagy adományozó Ön, azzal a kihívással kell szembenéznie, hogy a korlátozott forrásokkal a lehető legnagyobb hatást kell elérnie. Ahhoz, hogy a rendelkezésre álló forrásokat a lehető legjobban használhassa fel, biztosítani kell a műveletek hatékonyságát, és csökkenteni kell a források hibás elosztásának és nem megfelelő felhasználásának kockázatát. Segélykövetési szolgáltatásunk lehetővé teszi, hogy nyomon kövesse a tevékenységeket a szervezetében, hogy ilyen módon gyors, javító intézkedéseket tehessen, ha szükséges.

Miért érdemes igénybe venni az SGS segélykövetési szolgáltatásait?

Helyi szakértőink az országban találhatóak, és véletlenszerűen vagy rendszeresen ellenőrizhetik Önt, ezért az előrehaladást nyomon követő információk rendelkezésre állnak. Szakértőink a nemzetközi bevált gyakorlatok mellett tájékoztatják Önt a helyi szokásokról és az alkalmazandó jogszabályokról, így biztos lehet benne, hogy munkája megfelel mind a jogszabályi, mind a kulturális elvárásoknak. Az ellenőrzési beavatkozásokat az Ön egyedi körülményeire, szervezetének előírásaira és a vállalandó kockázatokra alapozva hozzuk létre. Figyelembe vesszük az Ön által kínálandó tevékenységeket, a segélyben részt vevő érdekelt feleket és fejlesztési csatornát, valamint az elérni kívánt eredményeket.

Amit kínálunk:

  • Hitelesítés a beszerzési ponton
  • Projektek és eredmények helyi ellenőrzése
  • Adatgyűjtés és felmérés a kedvezményezettek körében
  • Beszerzési csatorna fokozott ellenőrzése
  • Visszaélés, csalás és korrupció csökkentett kockázata
  • A hatékonyság és az ár/érték arány javításának gyakorlati módjai
  • Az összes szükséges vizsgálati, hitelesítési és tanúsítási szolgáltatás egy kézben, beleértve az oltások vizsgálatát, az építési anyagok mintavételét, a le- és felrakodások felügyeletét és az ISO-auditálást

Az Ön bizalmi partnere

Az ellenőrzés, hitelesítés, vizsgálat és tanúsítás terén a világ vezető vállalataként az SGS-t a minőség és a feddhetetlenség abszolút benchmarkjaként tartják számon, ezért úgy véljük, az elszámoltathatóság soha nem hagyható figyelmen kívül. Támogatjuk Önt a folyamatos fejlődésre való törekvésében.

További részletekért lépjen velünk kapcsolatba!