Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Civil szervezetek és segélyek követése – hatékonyság, átláthatóság és elszámoltathatóság biztosítása a segélyek és a fejlesztések területén szabványosított jó gyakorlatok segítségével.

Non-profit szervezet- és segélykövetési szolgáltatásaink segítenek Önnek a hatékonyság és eredményesség fokozásában szabványosított bevált gyakorlatokon keresztül az érdekelt felek és közösségek támogatásának megnyerésében, valamint szervezetének megerősítésében. Ezek a bevált gyakorlatok alapvetően fontosak a hatékonyság, átláthatóság és elszámoltathatóság biztosításában.

Civil szervezet benchmarking

A non-profit szervezet elszámoltathatósága és feddhetetlensége létfontosságú az érdekelt felek, köztük az adományozók, a kedvezményezettek, a partnerek és a helyi hatóságok számára.  Civil szervezet benchmarking szolgáltatásunk, mint bevált gyakorlat, olyan pártatlan elszámoltathatósági értékeléssel látja el a non-profit szervezeteket, amely segítséget nyújt az átfogó összehasonlítás és a folyamatos fejlődésre való képzés tekintetében.

Az SGS civil szervezet benchmark szabványa egységes szerkezetbe foglalt kódokat és előírásokat tartalmaz. Átfogó képet kínál a civil szervezeteknek az elszámoltathatóságukról és a fejlődésükhöz szükséges követelményekről a világon bárhol, legyenek bár kicsik vagy nagyok. Több száz benchmarking értékelést végeztünk már el, amelyek segítségével a szervezetek képessé váltak időben felismerni gyengeségeiket, és lépéseket tenni azok javítására – ilyen módon rugalmasabbakká és fenntarthatóbbakká váltak hosszú távon, miközben hatékonyan tudták bemutatni előrehaladásukat adományozóik felé.

Segélykövetés

A székhelyektől távol elhelyezkedő országokban folyó tevékenységek hatékony helyi követése létfontosságú a projektekbe és a szervezetekbe beruházó adományozók számára. Fokozza annak bizonyosságát, hogy a tevékenységeket a tervek szerint hajtották végre, csökkenti a gazdálkodási hibák kockázatát és javítja a hatékonyságot.  Az ellenőrzés lehetővé teszi az adományozók számára, hogy gyors döntéseket hozzanak a beavatkozások kiigazításában hatékonyságuk optimalizálása érdekében.

Teljes körű, független segélykövetési szolgáltatásunk az érdekelt feleknek 360 fokos elszámoltathatóságot és átláthatóságot nyújt. Helyi szakértőkből álló hálózatunk lehetővé teszi az érdekelt felek számára, hogy azonosítsák a megbízható helyi non-profit partnereket – ami biztosítékot nyújt az adományozónak és egyúttal növeli a szervezet kapacitását. 

Civil szervezetek közösségi portálja

A közösségi platformokhoz való fokozott hozzáférés és az online adományozási platformok nagyarányú megjelenése számtalan lehetőséget kínál a non-profit közösségek – adományozók, kedvezményezettek és civil szervezetek – számára, hogy kapcsolatba lépjenek egymással és támogassák egymást. Globális hálózatunk és a civil szervezetek benchmarkingja területén szerzett tapasztalatunkat hasznosítva független minőségbiztosítást nyújtunk ezekhez az eltérő, gyarapodó platformokhoz és közösségekhez.

Az online civil szervezetek számára nyújtott szolgáltatásaink felölelik a testre szabott hitelesítési előírások kialakítását, a hitelesítési tevékenységek végrehajtását, a különböző előírások egységes keretbe foglalását és a szervezetek regisztráció előtti benchmarkingját. Az elszámoltathatóság, hitelesség és átláthatóság előmozdításával ösztönözzük a közösségi elköteleződést és támogatjuk a virágzó civil társadalmat.

Lépjen velünk kapcsolatba, és tudjon meg többet a non-profit szervezetek és segélyek követéséhez kapcsolódó szolgáltatásainkról.