Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Az SGS szolgáltatása a tiltott kereskedelem elleni küzdelem támogatásához – alakítson ki és hajtson végre hatékony megközelítést a tiltott kereskedelem elleni küzdelemhez.

A tiltott kereskedelem elleni küzdelem fontos annak biztosításához, hogy a kereskedelmet megkönnyítő szabályozás hatékony, a vámhatóságok megítélése pozitív és védik a fogyasztók egészségét és biztonságát. Eszközöket és segítséget kínálunk a tiltott kereskedelem elleni küzdelem hatékony megközelítésének kialakításához, végrehajtásához és javításához.

Miért érdemes igénybe venni az SGS-nek a tiltott kereskedelem elleni küzdelmet segítő szolgáltatásait?

Rugalmas megközelítést kínálunk a tiltott kereskedelem elleni küzdelem helyi stratégiájának olyan módon történő kialakításához, hogy az megfeleljen a legszigorúbb nemzetközi előírásoknak. Segítjük létrehozni az illegális kereskedelemmel foglalkozó legjobb osztályt, felszereljük a legújabb technikákkal és eszközökkel, ellenőrző hatóságainak pedig folyamatos támogatást biztosítunk.

Szolgáltatásaink közé tartoznak többek között:

  • Diagnosztika: a legfontosabb előírásokból és nemzetközi szabványokból összeállított 250 kulcsfontosságú pontot tartalmazó egyedülálló referencia
  • Képzés: hogy biztosítsuk, hogy az ügynökök rendelkeznek a tiltott tranzakciók és csalások felismerésének képességével
  • Működési támogatás: a helyi csapatok támogatása minden célzott területen, beleértve a kikötőket, repülőtereket, országhatárokat és postai elosztó központokat
  • Kockázatelemzés — célzott és irányított ellenőrzés: profilkészítő szakembereink csapata felülvizsgálja a szállítási dokumentumokat a távolból, pontos kockázatelemző kritériumok használatával, hogy azonosítsa a gyanús tengeri és légi szállítmányokat
  • Szakemberek tanúsítása: helyi műveleteket ellátó egyének vagy csapataik belső képzői részére
  • Osztályok tanúsítása: hogy biztosítsa, hogy műveletei a legfrissebb bevált gyakorlatokat alkalmazzák

A tiltott kereskedelem elleni küzdelemhez nyújtott szolgáltatásainkat igénybe vevő kormányok a következőkben részesülnek:

  • Felgyorsított vámkezelési eljárás
  • Kevesebb, ám hatékonyabb ellenőrzések, amelyek vonzóbbá teszik a kereskedelmet a gazdasági szereplők számára
  • Jövedelemadókból származó megnövekedett bevétel
  • A lakosság egészségének és biztonságának fokozott védelme

Páratlan szakértelem a tiltott kereskedelem elleni küzdelem területén

A Vámigazgatások Világszervezete akkreditált bennünket a tiltott kereskedelem elleni küzdelem szakértőjeként, emellett az amerikai igazságügyi minisztérium, az Európai Bizottság, a Kereskedelmi Világszervezet és az Egészségügyi Világszervezet szellemi tulajdonjogi szakértőként ismer el bennünket.

További részletekért lépjen velünk kapcsolatba!