Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Az egyablakos programok alkalmazásában világvezető SGS megoldásai a világ különböző részein egyszerűsítették és biztosították a kereskedelmi tranzakciókat.

Az egyablakos program megoldások az érintettek számára lehetővé teszik az elektronikus kommunikációt, a dokumentumok benyújtását és megosztását, beleértve a vámnyilatkozatokat, import/export engedélyeket, kereskedelmi számlákat és eredetigazolásokat, amelyekkel a beszállítói lánc lépései egyszerűbbé és biztonságosabbá válnak.

A papír űrlapok kiküszöbölésével, átfutási idő csökkentésével és az információk biztonságos és naprakész tárolásával egy egyablakos program jelentősen megkönnyítheti a kereskedelmi műveleteit.

Ezzel az egyedülállóan személyre szabható TradeNet technológiával szakértői csapatunk szorosan együttműködhet a hálózaton belüli érdekelt felekkel egy olyan folyamat és munkarendszer kialakításán, amelyben több fél kapcsolható egymáshoz, például vám és rakparti rendszerek, kereskedelmi bankok, biztosítótársaságok, kincstárak és hivatalok.

Egyablakos megoldás személyre szabása

Az SGS-nél tudjuk, hogy minden eset egyedi és úgy gondoljuk, hogy a sikeres egyablakos megoldások az igények alapos felmérésével, a finanszírozási lehetőségek és alkalmazási stratégiák mérlegelésével hozhatók létre.

A következőkben segíthetünk:

  • Teljes kivitelezhetőségi vizsgálat elvégzése
  • Projekt költségek felmérése
  • Részleges, vagy akár 100 százalékos finanszírozás biztosítása, a projekt jellegétől függően
  • A program szakaszolt alkalmazásának megtervezése és kivitelezése

Tapasztalataink szerint a legjobb módja a sikeres egyablakos megoldás kidolgozásának a szoros együttműködés a köz és privát szektorok között egy PPP partnerség megalkotásával. Ahol lehetséges, ösztönözzük a BOT (kialakítás, működtetés, átadás) rendszereket, amelyekben az ügyfelek átvehetik és kezelhetik saját hálózatukat.

Tudja meg hogyan segíthet az SGS egy egyablakos program kialakításában.