Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Devizaügylet szabályozás az SGS-től - alkalmazzon hatékony devizaügylet szabályozási rendszert a Számítógépes Export Kifizetési Devizaügyleti Szabályozási rendszerünkkel (CEPECS), amellyel a bankok és érdekeltek egyetlen, internet-alapú, papír nélküli, elektronikus platformon kommunikálhatnak.

Az egyre összetettebb piacokon a valós idejű, internet-alapú devizaügylet szabályozási rendszer egy rendkívül hatékony eszköz. A papír nélküli környezetben az összes érdekelt egy valós idejű, közösségi hálózatban működhet együtt, így a bankok és ügyfeleik követhetik és szabályozhatják az eszközök benyújtását és export dokumentációkat, és még a vámügyintézés előtt kezelhetik a rendellenességeket. 

A devizaügylet szabályozó rendszer a következőket nyújtja:

  • A bankok szabályozhatják a folyamatokat, ellenőrizhetik a pénzösszegek visszaváltását és követhetik a külföldi devizában megadott számlákat (FCDA) egy web-alapú felületen
  • A szabályozó hatóságok a határátkelőn való megjelenés előtt ellenőrizhetik az elektronikusan benyújtott dokumentumokat
  • A benyújtások valós időben követhetők
  • Javul a megfelelőség, és személyre szabott, pontos jelentési eszközt nyújt
  • A gyors válaszadással támogatja az ellenőrző és vizsgálódó csapatokat, növelve a hatékonyságot

SGS szakértőink rendelkeznek a világ különböző országaiban alkalmazott devizaügyleti szabályozási tapasztalattal, és Számítógépes Export Kifizetési Devizaügyleti Szabályozási rendszerünket (CEPECS) több ország sajátos igényeihez igazítottuk, ezáltal az export folyamatban érintett összes fél egyetlen kommunikációs platformon működhet együtt. A CEPECS rendszer több projektet is támogat, valamint lehetővé teszi interaktív adatbázisok létrehozását és feltöltését a rendszeren belül.

CEPECS megoldásaink segítségével pontos devizaügyleti szabályozást alkalmazhat, és hatékonyan dolgozhat, csökkentve a hibákat és időt takarítva meg. További részletekért lépjen velünk kapcsolatba!