Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Vámkezelési rendszerek az SGS-től - javítja az átláthatóságot és kommunikációt, csökkenti a termékek vámkezelésének idejét és maximalizálja a vámbevételeket.

Az integrált vámkezelési rendszerek az import és export folyamatok támogatására készültek, felgyorsítják a tranzakciókat és lecsökkentik a nemzetközi kereskedelemhez kapcsolódó költségeket. Javítják a nemzetközi kereskedelmet szabályozó jogi követelményeknek való megfelelést, és elősegítik az együttműködést a következőkben:

  • Vámkezelési eljárások
  • Szállítás és bemutatás
  • Osztályozás
  • Elektronikus kommunikáció és dokumentum nyomtatás

Világszerte már több mint 85 országban alkalmazzák a vámkezelési rendszereinket, elősegítve az adó és ellenőrzési kötelezettségek hatékony teljesítését. Az automatizált rendszer azonban önmagában nem elegendő az eljárások megakadásának megakadályozásához, a következetlen eljárások tisztázásához.

SGS szakértőink számos országgal együttműködve olyan vámkezelési rendszert dolgoztak ki, amely összehangoltan működik az adatközvetítő rendszerekkel. Ezek a megoldások lehetővé teszik a feleknek, mint bankok, minisztériumok és privát vállalkozások az egymással való gördülékeny kommunikációt, egyetlen ablakon keresztül, ahol üzeneteket küldhetnek és fogadhatnak, ezáltal felgyorsítva a kommunikációt és kiküszöbölve a kétszeres utasításokat.

Lépjen kapcsolatba velünk, és tudjon meg többet arról, hogy vámkezelési rendszereink hogyan segíthetnek Önnek!