Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Alkalmazottainkat és a vállalaton kívüli feleket arra bátorítjuk, hogy emeljenek szót, mindig jelentsék, amikor felmerül a Kódex megszegésének gyanúja.

Gondoskodunk róla, hogy senkit ne érjen semmiféle megtorlás vagy hátrányos megkülönböztetés, amiért a Kódex megszegésével kapcsolatban tanácsot kért vagy jelentést tett.

Ha a Kódex értelmezésével vagy adott körülményekben történő alkalmazásával kapcsolatban kérdésük merül fel, a munkavállalók felettesükkel vagy vezetőjükkel, a Humánerőforrás osztállyal vagy az SGS jogi osztályával vitathatják meg azt. A munkavállalók a Kódexszel kapcsolatos bármilyen ügyet megbeszélhetnek a belső ellenőrzés képviselőivel is.

Ha a munkavállaló számára nem lehetséges vagy helyénvaló aggályát saját vezetőivel megosztani, az SGS megfelelőségi vezetőjéhez mindig fordulhat. A Kódex megszegésére gyanakvó, vagy arról tudomást szerző munkavállalókat arra ösztönözzük, hogy jelentsék ezt az SGS megfelelőségi vezetőjének.

A Feddhetetlenségi forródróton mind az alkalmazottak, mind a külső felek tanácsot kérhetnek a Kódexszel kapcsolatban, valamint bejelenthetik, ha felmerül a Kódex megsértésének gyanúja. Írásos jelentés is leadható online, faxon, e-mailen vagy levélben.

A Megfelelőségi csapat csak a valódi panaszokat vizsgálja ki: az állítólagos rosszhiszeműséget, a kereskedelmi követeléseket, a nem integritási jellegű panaszokat és a kereskedelmi kérdéseket. A vezetéssel kapcsolatos általános aggályokat, egy adott vezetővel kapcsolatos problémát, ha az nem kapcsolódik a Kódex megszegéséhez, illetve a fizetéssel kapcsolatos vitákat a munkavállaló saját országában kell felvetni felettesénél vagy vezetőjénél, vagy a humánerőforrás osztályon. Ha bizonytalan a Kódex megszegéséről való jelentést illetően, a megadott útmutatást követve adja le jelentését.

Ha a Kódex megszegésére gyanakszik, hívhatja a feddhetetlenségi forródrótot, vagy írásos jelentést adhat le az interneten keresztül, faxon, e-mailben vagy levélben.

 

Szabályszegés jelentése

Kérjük töltse ki és küldje be írásos bejelentését online, beleértve aggályának összes részletét a további kivizsgálás érdekében.

Szabályszegés jelentése

Jogsértés bejelentése

Az SGS Feddhetetlenségi Segélyvonalat független szervezet üzemelteti. A bizalmas kezelés biztosítása érdekében a hívásokról nem készül hangfelvétel.

SEGÉLYVONAL HÍVÁSA