Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

A feddhetetlenség az SGS üzleti etikájának középpontjában áll. Mindent megteszünk a magas etikai szabványok betartásáért és annak biztosításáért, hogy a világ különböző részein folytatott tevékenységeinket a nemzetközileg elfogadott, bevált gyakorlatok szerint végezzük el.

Ennek eléréséért az SGS Feddhetetlenségi Kódexén alapuló megfelelőségi programot hoztunk létre.

Minden SGS munkavállaló személyes felelőssége, hogy elolvassa és megértse a Kódexet, és annak elvei szerint cselekedjen. A munkavállalóknak minden évben részt kell venniük egy egyszerűsített Éves Feddhetetlenségi Képzésen. Az új munkavállalóknak munkába állásuk kezdetén el kell végezniük az SGS Feddhetetlenségi Kódexén alapuló e-oktatási programot.

Éves Kötelező Képzés

Két kötelező képzési programot indítottunk el annak érdekében, hogy segítsünk az SGS munkavállalóinak értékeinket és alapelveinket alkalmazni napi munkájuk során. Éves Feddhetetlenségi Képzési Programunk oktatók által tartott előadásokból áll, amelyeken megismertetik és részletezik a Feddhetetlenségi Kódexet. Ez a képzés nagyon pozitív és produktív módja értékeink megosztásának, és munkatársainkat arra ösztönzi, hogy osszák meg a napi tevékenységük során szerzett tapasztalataikat és megoldásaikat. Azzal, hogy ezt a képzési programot minden évben megtartjuk, felfrissítjük munkatársaink ismereteit, motiváljuk őket, és biztosítjuk, hogy Feddhetetlenségi Kódexünk világszerte szolgáltatásaink központi eleme maradjon. Minden munkavállaló részvételéről nyilvántartás készül   annak érdekében, hogy minden alkalmazott biztosan elvégezze ezt az alapvető fontosságú képzést.

Az SGS felső- és munkahelyi vezetői részletesebb képzésben részesülnek a szerepükre vonatkozóan, amely kiterjed az üzletágukra és annak helyszínére vonatkozó forgatókönyv-tervezésre is.

E-oktatás

Interaktív e-oktatási programunk segítségével munkatársaink átfogóan megismerhetik a Feddhetetlenségi Kódex alapelveit és értékeit, valamint azt, hogy miként integrálják azokat napi üzleti tevékenységükbe. Betanításának időszaka alatt az SGS összes munkatársának világszerte el kell végeznie ezt a kötelező képzést, amely több nyelven is elérhető.  Az új Kódex-szel való megismerkedésüket követően az új munkatársaknak egy kérdőívet kell kitölteniük, ezt követően kaphatnak tanúsítást a képzés elvégzéséről.

A Kódex megszegése

Ha a Kódex megszegésére gyanakszik, hívhatja a feddhetetlenségi forródrótot, vagy írásos jelentést adhat le az interneten keresztül, faxon, e-mailben vagy   levélben.