Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

LEGYEN 100% -BAN ÖNMAGA. Ön érdeklődő. Szívesen tanul. Készen áll a fejlődésre.

Itt az SGS-nél 100%-ban önmaga lehet. Nyitottak és befogadóak vagyunk, és arra bátorítjuk Önt, hogy elérje a legmagasabb követelményeket, hogy olyan odaadással végezze a munkáját, ahogyan mi, és hogy minden egyes napon tovább fejlődjön.

A nemzetközi alkalmazások, korszakalkotó technológiák és a globális ügyfelekkel való kapcsolat csak része az SGS-nél épített karrier előnyeinek. Bízunk munkavállalóinkban és támogatjuk őket. Ami ugyanilyen fontos, hogy munkavállalóink bízhatnak abban, hogy biztosítjuk a készségeik és teljes szakmai lehetőségeik kibontakoztatásához szükséges erőforrásokat és lehetőségeket.

LEGYEN 100% -BAN ÖNMAGA

Nehezen lehet szavakkal kifejezni, mit is jelent az SGS 100%-osan. A munkánk iránti teljes odaadás és elkötelezettség. A munkánk lényegét jelentő pontosság és alaposság. A megalkuvásmentes magas követelmények szükségessége az ágazatunkban. A felelősség, amely a milliók életét befolyásoló projektjeinkben betöltött kulcsfontosságú szereppel jár. Globális szintű műveleteink léptéke. Az ügyfeleink felől jövő tökéletes bizalom iránti igény és a csapatainkon belüli teljes nyitottság. Az a vágy, hogy szeretnénk előbbre jutni és újítani. A munkatársaink fejlődésének támogatása. A szakértelem és tapasztalat, amelyet a világ vezető ellenőrző, vizsgáló, tanúsító és hitelesítő cégeként kínálunk.

Innovatív és vállalkozó

Olyan globális hálózathoz fog csatlakozni, amely erősen elkötelezett a munkatársai iránt. Az újító és merész gondolkodás nélkülözhetetlen eleme az üzletvitelünknek, ezért bátorítjuk a vállalkozó szellemet a munkatársaink között. Hagyjuk, hogy szabadon engedje kreativitását és kipróbáljon olyan dolgokat, amelyeket még soha nem csinált.

Mindenkinek jogában áll az üzletet előre vinni és újítani, és megígérjük, hogy 100%-osan támogatni fogjuk, hogy teljesen megvalósíthassa önmagát. Valódi nemzetközi jelenlétünkkel, erős vezetéssel és páratlan piaci hírnevünkkel 100%-ban elkötelezettek vagyunk az iránt, hogy munkatársainkat fejlesszük.

Tekintse meg, mit mondanak fiatal munkatársaink arról, hogy számukra mit jelent az SGS-nél dolgozni.

Ralph Alfred Aguilar
Ralph Alfred Aguilar
Laboratóriumi elemző
Mariana Da Matta
Mariana Da Matta
Kivitelezési elemző
Matthew McGarrity
Matthew McGarrity
Műszaki vezető