Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Toborzási folyamatunk úgy van felépítve, hogy kreatív és innovatív embereket találhassuk, akikben megvan a szenvedély és a lehetőség.

A jelölt készségei, képességei, szaktudása és motivációja alapján döntünk.

Mire számíthat a toborzási folyamatban

1. szakasz Karrierlehetőség és jelentkezés

Azonosítsa azt a szerepet, amelyik a legjobban illik a végzettségéhez és karrierrel kapcsolatos terveihez, majd adja le önéletrajzát és motivációs levelét az interneten.

2. szakasz Kezdeti telefonos interjú

Ha profilja megfelel az elképzeléseinknek, toborzási csapatunk egyik tagja felveszi önnel a kapcsolatot. Ha szükséges, kezdeti telefoninterjút végzünk, hogy többet megtudhassunk Önről.

3. szakasz Állásinterjú első körben

Ha úgy érezzük, ön megfelelő jelölt lehet, akkor behívjuk egy személyes beszélgetésre. A HR-menedzsert is magában foglaló testület által végzett interjú segítségével megérthetjük az ön karrierrel kapcsolatos céljait, tanulási hátterét, készségeit, kompetenciáit és tapasztalatát, valamint azt, hogy mi motiválja önt a munkahelyi sikerben.

4. szakasz Felmérések

Megkérhetjük, hogy vegyen részt egy pszichometriai tesztben, hogy jobban megérthessük motivációját, és azt, hogy hogyan viselkedik munkavégzés során.

5. szakasz: Állásinterjú második körben

Amennyiben sikeresen veszi az akadályokat az első körben, behívjuk egy második beszélgetésre. E beszélgetés során mind ön, mind az SGS felmérheti a jövőbeli együttműködés lehetőségét, és ön képet kaphat arról, milyen is velünk dolgozni.

Referenciák ellenőrzése

Megkérjük a referenciát adó személyeket, hogy válaszoljanak az ön előző munkatapasztalatával, készségeivel és munkahelyi viselkedésével kapcsolatos kérdésekre.

Döntés és ajánlattétel

A kiválasztást végző bizottság kiválasztja a munkakör betöltésére leginkább alkalmas jelöltet. Ha ön mellett döntenek, a HR képviselő állásajánlatot küld önnek, és felel a kérdéseire.

Ha nem önt választották, ne keseredjen el, könnyen lehet, hogy egy másik munkakörben éppen ön lesz a megfelelő jelölt. Minden jelentkezőt arra kérünk, keresse az újabb álláslehetőségeket oldalunkon.

Bizalmas és pártatlan

Ha az SGS állásajánlatára jelentkezik, biztos lehet abban, hogy jelentkezését bizalmasan és pártatlanul kezeljük.

Válassza a személyes fejlődést és a remek karrierlehetőségeket - jelentkezzen az SGS-hez még ma.