Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Az SGS tudomására jutott, hogy az SGS nevében csalárd munkaajánlatok jelentek meg nem SGS weboldalakon, az SGS e-mail-címét utánozó e-mailekben és egyéb kommunikációs platformokon, mint például a Google Hangout-on.

Ezek többnyire munkaajánlatot vagy egy, az SGS-sel való szerződést tartalmaznak, hamisított ellenőrzések használatával. Ezek a hamis üzenetek gyakran előre kifizetendő képzést, eszközöket vagy utazást, illetve banki adatokat kérnek. Az SGS nevének és logójának az üzenetekben való használata nincs engedélyezve és törvényellenes.

Az SGS a toborzás semelyik szakaszában nem számít fel költségeket. Bármilyen kifizetés vagy banki adat kérése gyanút keltő és jelenteni kell a hatóságoknak, hogy megtegyék a szükséges intézkedéseket. Kérjük, tájékoztassa a vállalatunkon belüli Vállalati biztonsági osztályt is.

A csalárd üzenetek a következő megközelítéseket alkalmazhatják, hogy törvényesnek tűnjenek:

  • A levelezésben az SGS valódi munkavállalói, vagy magát az SGS munkavállalójának valló személy nevének hamis aláírása
  • Dokumentumok és weboldalak tartalmazhatnak hivatalosnak ható SGS fejlécet, amely magában foglalja a vállalat nevét és logóját
  • Levelezés, amely e-mail- és weboldalcímeket tartalmaz, az "SGS" szóval vagy egy hasonló névvel vagy egy valódi vagy fiktív SGS weboldal URL-jével.

Amennyiben aggodalma támad az állítólag az SGS-től érkező munkaajánlatának hitelességével kapcsolatban, kérjük, küldje el az ajánlat másolatát az SGS Vállalati Biztonsági Osztályának. Ellenőrizzük majd, hogy az ajánlat hiteles-e, és ha nem hiteles, ki fogjuk vizsgálni és megtesszük a megfelelő intézkedéseket.