Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Találja meg a választ a gyakran ismételt kérdésekre az SGS jelentkezési folyamatairól:

Kérdés: Honnan értesülhetek az SGS jelenleg nyitott pozícióiról?

Válasz:Az SGS jelenleg nyitott pozícióit jobs.sgs.com.

Kérdés: Mit tehetek, ha a keresési feltételeimmel nincs szabad pozíció?

Válasz:Hozzon létre értesítési kérelmet a keresési segédleten keresztül, és minden alkalommal értesítést kap, ha egy állás megfelel a keresési feltételeinek. Esetleges jelentkezést is küldhet a karrier oldalról.

Kérdés: Mennyire biztonságosak és titkosak az információk, amelyeket az online jelentkezési folyamat során megadok?

Válasz:Az online jelentkezési folyamat során megadott adatok biztonságban vannak. Megkérjük majd Önt, hogy írja alá az Adatvédelmi nyilatkozatot. Az SGS 100% bizalmassággal jár el a toborzási folyamat során.

Kérdés: Mi történik, miután leadtam a jelentkezésemet az interneten?

Válasz:E-mailben értesítjük Önt, hogy megkaptuk a jelentkezését.

Kérdés: Honnan tudom meg, hogy behívnak-e interjúra?

Válasz:Toborzási csapatunk alaposan áttanulmányozza jelentkezését. Amennyiben a képzettsége és szakértelme megfelel a pozíció követelményeinek, felveszi Önnel a kapcsolatot az SGS egyik toborzója.

Kérdés: Hogyan készülhetek fel a beszélgetésre?

Válasz:Tudjon meg minél többet a pozícióról és az SGS-ről, olvasson vállalatunkról és vállalati kultúránkról az SGS.com oldalán! Strukturált interjúkat szervezünk, és a jelölteket múltbéli szakmai szituációkról kérdezzük. Gondolja végig a pozícióhoz szükséges készségeket, és keressen olyan múltbéli szituációt, amikor ezeket a készségeket használta.

Kérdés: Kiértékelik a teljesítményemet?

Válasz:A pozíció szintjétől és nehézségétől függően megkérhetjük, hogy vegyen részt egy rövid pszichometriai tesztben. Külső konzultánsokat is felkérhetünk további, részletesebb elemzések végzésére.

Kérdés: Mi történik az interjúk után?

Válasz:Meghallgatásokat tartunk, hogy felmérjük, melyik jelölt felel meg leginkább a pozíció követelményeinek. Amennyiben jelentkezése sikeres, állásajánlatot kap az SGS-től.

Kérdés: Ha egy adott pozícióra nem választottak ki, jelentkezhetek egy másikra?

Válasz:A jelölteket aszerint választjuk ki, hogy melyikük felel meg leginkább az adott munka követelményeinek. Ha egy adott pozícióra nem Önt választották, attól még képességei megfelelhetnek egy másik pozíciónak. Ezért javasoljuk, hogy jelentkezzen bármely pozícióra, amelyről úgy gondolja, hogy Önnek való, mi pedig gondosan áttanulmányozzuk a jelentkezését.

Kérdés: Kell-e tennem valamit az állásajánlat és az első SGS-nél töltött napom között?

Válasz:Javasoljuk, hogy tekintsen át minden, az állásajánlattal kapcsolatos dokumentumot, és végezze el az adminisztratív folyamat minél nagyobb részét. Javasoljuk, hogy igyekezzen még többet megtudni az SGS-ről, és tartsa velünk a kapcsolatot a munkakezdéséig.

Dinamikus, nemzetközi és növekvő - egy karrier az SGS-nél szinte korlátlan lehetőségeket nyújt. Jelentkezzen még ma.