Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Úgy gondoljuk, a karrierfejlesztés az összekötő híd a sikeres emberek és a sikeres vállalat között.

Számunkra a fejlődés egyet jelent a közös elkötelezettséggel, a szervezeti növekedéssel és a személyes sikerrel. A sikeres előremenetel épp annyira múlik az Ön szenvedélyén, energiáján és tanulási kedvén, mint az általunk nyújtott fejlődési lehetőségeken.

Út a képzéshez

Minden SGS munkavállalót arra ösztönzünk, hogy a legtöbbet hozza ki a belső mobilitásból és a kollégákkal, szakmai szervezetekkel való együttműködési lehetőségekből. A személyre szabott fejlesztési tervek az ön törekvéseit és jövőképét tükrözik.

Teljesítménymenedzsment és fejlesztési tervek

Az ön fejlődéséhez kulcsfontosságú a teljesítménymenedzsment és a fejlesztési terv. Éves áttekintésünk lehetővé teszi, hogy megvalósítható célokat tűzzön ki, együttműködve vezetőjével, és azonosíthassa a készségei fejlesztéséhez szükséges lehetőségeket.

Ez a folyamat lehetővé teszi, hogy biztosíthassuk a folyamatos jó teljesítményt és fejlődést, miközben önnek is segítünk elérni karrierfejlesztési törekvéseit. A hatékony teljesítménymenedzsment, a tapasztalatok lehetősége saját területeiken biztosítja az egyéneknek, csapatoknak és végül a vállalatnak, hogy tudják, mit kell tenniük, hogyan kellene tenniük és felelősséget vállaljunk ezek megvalósításáért.

Az SGS-nél garantáljuk karrierje fejlesztését. Jelentkezzen még ma!