Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Fizetség és juttatások

Az erős, rugalmas és agilis SGS biztonságos és stabil környezetet biztosít, amelyben növekedhet és fejlődhet. De milyen a fizetés és milyen juttatások vannak?

Munkavállalóinkat versenyképes fizetéssel honoráljuk világszerte. Emellett juttatások széles skáláját kínáljuk munkavállalóink számára, amelyek versenyképesek és az iparághoz illőek. Juttatásaink tükrözik azt a tehetséget és azokat a készségeket, amelyekkel munkavállalóink hozzájárulnak sikereinkhez, valamint figyelembe veszik az ország piaci körülményeit is. A munkavállalóinknak kínált juttatások általában magukban foglalják a nyugdíjpénztárat, valamint az orvosi és egészségügyi ellátást is.

Teljesítmény alapú fizetés

Munkavállalóink figyelemreméltó hozzájárulását, amellyel elősegítik az SGS sikerét, teljesítmény alapú díjazással, rugalmas fizetési programokkal ismerjük el.

Rugalmas munkaidő

Tevékenységeink természetéből és az egyre növekvő globális munkakörnyezetből adódóan megköveteljük a rugalmasságot a munkaidőtől kezdve a váltott műszakon át a virtuális, az ingázó, illetve a külföldi munkavégzésig. Mind a vállalat, mind a munkavállalók osztoznak a rugalmas munkakörülmények előnyeiben.

Személyes fejlődés

Globális jelenlétünkből következik, hogy kiemelt figyelmet szentelünk a megfelelő készségek fejlesztésére, a tehetségek széles körű tapasztalatokkal való elősegítésére és ösztönzésére, valamint világszerte minden kollégánk munkakörnyezetének jobbá tételére. Ez segít minket nyitott és közös kultúránk következetes népszerűsítésében, pozitív jövőt építve mind a vállalat, mind a munkavállalók számára.

Foglalkoztatás-politikánk

Az SGS alapvető értékei: a bizalom és az integritás, amelyeket minden munkavállalói kapcsolatban törekszünk érvényesíteni. Elkötelezettek vagyunk munkavállalóink jogainak védelme és a biztonságos munkakörnyezet megteremtése iránt. Ezek érdekében magas színvonalat tűzünk ki magunk elé, és igyekszünk túlteljesíteni azt, amit a törvény előír. Minden üzleti tevékenység során ezek az elvek vezérelnek bennünket, és ezen értékek iránt ugyanilyen magas szintű elkötelezettséget várunk el partnereinktől is.