Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Az értékünk lehetővé tesz egy jobb, biztonságosabb és összekapcsoltabb világot a társadalom számára.

Bármilyen iparágban tevékenykedik Ön a világ bármely pontján, bízhat abban, hogy nemzetközi szakértői csapatunk célzott üzleti megoldásaival vállalkozása gyorsabban, egyszerűbben és hatékonyabban működhet.

Partneri kapcsolatban állunk Önnel, hogy olyan független szolgáltatásokat nyújtsunk, amelyek segítenek önnek a műveletek javításában, a kockázatok csökkentésében és az intelligens megoldások kidolgozásában.

Vállalati profilunk

Az SGS a világ vezető vizsgáló, ellenőrző és tanúsító vállalata. Vállalatunkat világszerte a minőség és a tisztesség példaképeként tartják számon. Több mint 97 000 alkalmazottal világszerte több mint 2650 irodát és laboratóriumot működtetünk.

Főbb szolgáltatásaink négy kategóriára oszthatóak:

  • Ellenőrzés: világvezető ellenőrzési és tanúsítási szolgáltatásaink átfogó skálája - például rakodáskor a kereskedelmi áruk állapotának és súlyának ellenőrzése - segít Önnek a mennyiségi és a minőségi ellenőrzésben, valamint minden vonatkozó jogszabályi követelmény betartásában a különböző régiókban és piacokon
  • Vizsgálat: vizsgáló létesítményeink nemzetközi hálózatában magasan szakképzett, tapasztalt munkatársak dolgoznak azon, hogy Ön csökkenthesse kockázatát, lerövidíthesse a piacra jutáshoz szükséges időt, és megvizsgálhassa termékei minőségét, biztonságát és teljesítményét az érvényes egészségügyi, biztonsági és jogi szabályozási előírások vonatkozásában
  • Tanúsítás: tanúsításainkkal bizonyíthatja, hogy termékei, eljárásai, rendszerei vagy szolgáltatásai megfelelnek a nemzeti vagy nemzetközi szabványoknak és szabályozásoknak, vagy az ügyfél által meghatározott minőségi követelményeknek
  • Igazolás: biztosítjuk, hogy termékei és szolgáltatásai megfeleljenek a globális szabványoknak és a helyi előírásoknak. Az SGS a globális lefedettség és a helyismeret előnyeit páratlan szaktudással és tapasztalattal vegyíti szinte minden iparágban, így a teljes ellátási láncot lefedi a nyersanyagoktól a végső fogyasztásig.

Mindenkor az ügyfelek és a társadalom elvárásait figyelembe véve nyújtunk piacvezető szolgáltatásokat, bárhol is legyen azokra szükség. A minőséget, a biztonságot, a termelékenységet növelő és a kockázatokat csökkentő célzott üzleti szolgáltatások nyújtásában tapasztalt vezetőként igazítjuk el ügyfeleinket az egyre inkább szabályozott világban. Független szolgáltatásaink jelentős értéket adnak ügyfeleink folyamataihoz, és biztosítják azok üzleti fenntarthatóságát.

A fenntartható fejlődést elősegítő szolgáltatások nyújtásán felül értékeink bizonyítják elkötelezettségünket a vállalatok fenntarthatósága iránt is. Számunkra a fenntarthatóság a hosszú távon jövedelmező vállalkozást jelenti, melynek irányítása során számításba vesszük a társadalomra gyakorolt összes kedvező és kedvezőtlen környezeti, szociális és gazdasági hatást. Fenntarthatósági irányelveinkről és programjainkról a Vállalati fenntarthatóság címszó alatt olvashat többet.

Jövőképünk

A világ legversenyképesebb és legeredményesebb szolgáltató vállalatává kívánunk válni. Ellenőrzési, igazolási, vizsgálati és tanúsítási szolgáltatásainkat folyamatosan fejlesztjük, hogy kategóriájukban a legjobbak legyenek. Ez a küldetés vállalatunk lelke. Csak olyan területeken tevékenykedünk, amelyekben a legversenyképesebbek tudunk lenni, illetve folyamatosan kiemelkedő szolgáltatást tudunk nyújtani ügyfeleinknek világszerte.

Értékeink

Igyekszünk, hogy szenvedélyünk, tisztességünk, vállalkozó és újító szellemünk határozzon meg bennünket küldetésünk teljesítése során. Ezek az értékek vezérelnek bennünket mindenben, amit csinálunk; erre az alapkőre épül szervezetünk.

Történetünk

Az 1878-ban alapított SGS innovatív mezőgazdasági ellenőrzési szolgáltatásaival forradalmasította az európai gabonakereskedelmet. A vállalatot 1919-ben jegyezték be Genfben Société Générale de Surveillance néven. Részvényeit először 1981-ben a svájci tőzsdén (SWX) jegyezték. 2001 óta kizárólag névre szóló részvényekkel működünk.

1878-ban gabonaellenőrző állomásként megkezdett működésünk óta fokozatosan nőttünk bele piacvezető szerepünkbe. Eredményeinket folyamatos fejlesztés és innováció útján értük el, és azáltal, hogy ügyfeleink tevékenységét a kockázatok csökkentésével és a termelékenység növelésével támogattuk.