Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Az SGS világszerte független szolgáltatásokat kínál, amelyek jobbá teszik az emberek életét.

Nemzetközi szakértőinkkel segíthetünk a fenntarthatóbb és hatékonyabb üzletmenet fejlesztésében, korszerűsítésében, a minőség és a termelékenység javításában, a kockázatok csökkentésében, a szabályozásoknak való megfelelés igazolásában és a gyorsabb piacra jutás folyamatában. Fő szolgáltatási tevékenységeink átölelnek valamennyi ipari ágazatot és kiterjednek mindazokra a termékekre és szolgáltatásokra, amelyeket világszerte a fogyasztók használnak.

Mine

Bányászat

Bányászati szakértelmünkkel az iparág legjobbjai között tartanak bennünket nyilván. Készségesen rendelkezésére állunk nemzetközi szolgáltatásainkkal, legyen szó akár acélgyártási folyamatokkal kapcsolatos tanácsadásról, szén- és koksz kereskedelmi stratégiai együttműködésről, kockázatcsökkentési útmutatásról vagy az alap- és nemesfémbányászat és kitermelés hatékonyságának javításáról.

Olvasson róla bővebben!

A man works at height

Egészség és Biztonság

Körültekintő kockázatértékelésünk és megelőzési intézkedéseink segítségével munkakörnyezetét a lehető legbiztonságosabbá tesszük. Nemzetközi szabványok alkalmazásával biztosítjuk, hogy ügyfeleink hatékony munkahelyi egészségvédelmi és biztonsági rendszerekkel rendelkezzenek alkalmazottaik védelme, az ügyfeleik bizalmának megnyerése és üzleti jó hírnevük erősítése érdekében.

Olvasson róla bővebben!

Life Science

Élettudományok

Élettudományokkal kapcsolatos szolgáltatásaink között említhetjük az analitikához, bioanalitikához és klinikai vizsgálatokhoz kapcsolódó és folyamatirányítási tevékenységünket, melynek segítségével a gyógyszeripari társaságok zökkenőmentesen, minimális költségekkel és a lehető legnagyobb biztonsággal érhetik el ügyfeleiket. Partneri együttműködésben széles körű, kulcsfontosságú szolgáltatásokat kínálunk a gyógyszeripar, biogyógyszeripar, a biotechnológiához, orvostechnikai eszközökhöz és az egészségügyhöz kapcsolódó egyéb iparágak részére.

Olvasson róla bővebben!

Wind Turbines

Energiaipar

Energetikai szolgáltatásaink az alábbi kettő kulcsfontosságú összetevő köré épülnek: az iparág megújuló energia iránti keresletére és azokra a technológiákra, amelyek lehetővé teszik az energia kinyerését és átalakítását a szélből, napsugárzásból, hullámzásból és egyéb hasonló energiaforrásokból, valamint a hagyományos erőművek modernizálására és a szigorú előírások alapján megvalósuló új beruházásokra. Iparági szakértelmünk segítségével sikeresen eligazodhat minden kapcsolódó területen, és biztosíthatja, hogy mindenben megfeleljen a jogszabályi követelményeknek, minden egyes fázisban átgondolja a biztonsággal kapcsolatos kérdéseket és a környezeti hatást a lehető legkisebbre csökkentse.

Olvasson róla bővebben!

Construction detail

Építőipar

Minden mérnöki csúcsteljesítmény mögött egy ötletet, egy tervet és egy kivitelezési projektet találhatunk. A projekt fogantatásától kezdve a folyamatok hatékonyságának biztosításával, az építési területek biztonságának és a felhasznált építőanyagok megbízhatóságának fokozásával segítünk terveit valóra váltani.

Olvasson róla bővebben!

Aerial view of river

Fenntarthatóság

Segítségünkkel a vállalkozások biztosítani tudják, hogy partnereikkel együtt hatékony, irányítható folyamatok és rendszerek álljanak rendelkezésükre, melyek megfelelnek az érintettek minőségügyi, egészségvédelmi, biztonsági és környezetirányítási, a társadalmi felelősségvállalásra és a fenntartható fejlődés más területeire vonatkozó követelményeinek.

Olvasson róla bővebben!

Shopping Mall

Fogyasztási Cikkek és Kiskereskedelem

A textiláruktól kezdve, a berendezéseken és bútorokon át, az élelmiszerekig és elektronikai termékekig teljes körű szolgáltatásaink minden területen elősegítik a minőség, biztonság és törvényi megfelelőség javulását a globális ellátási láncban. Garantáljuk, hogy termékének az ötlettől a piacra kerülésig tartó életútja során minden egyes fontos részletét figyelemmel követjük.

Olvasson róla bővebben!

Pipelines in sunset

Ipari Gyártás

Mérnökeink nemzetközi hálózata kreatív műszaki megoldásokkal támogatják vállalata tevékenységeinek integritását, biztonságát és megbízhatóságát. Az ipari gyártás és kereskedelem területén a növekedési stratégiák megvalósításával és a piaci bevált gyakorlattal kapcsolatban adunk tanácsokat, és vizsgálati és megfelelőségértékelési szolgáltatásokat nyújtunk, hogy vállalata folyamatai és projektjei minden minőségügyi és a teljesítménnyel összefüggő követelménynek megfeleljenek, és a környezeti hatás a lehető legkisebb legyen.

Olvasson róla bővebben!

People in a glass meeting room

Képzési szolgáltatások

Képzési megoldásainkat iparági szakértők alakították ki, hogy a vállalatok és egyének személyes kompetenciáit és készségeit fejlesszék, melyek a fenntartható üzletfejlesztés és versenyelőny kulcsfontosságú tényezői.

Olvasson róla bővebben!

Cargo and truck at harbour

Kereskedelem

A kereskedelemmel és a kereskedelmi ügyletek finanszírozásával kapcsolatos kockázatok kezelése olyan összetett folyamat, amelyhez gyakorlatias, objektív tervezésre van szükség. Szakértőink egész világra kiterjedő hálózatában megvizsgáljuk a kereskedelem minden aspektusát, hogy megbecsülhessük a kapcsolódó kockázatokat, és részrehajlástól mentes, objektív tanácsot és támogatást adjunk, hogy vállalata sikeresen csökkentse kockázatait, és felelősségét a lehető legalacsonyabb szinten tartsa a gyümölcsöző kereskedelmi ügyletek érdekében.

Olvasson róla bővebben!

aerial view on coastline road

Környezet

Nemzetközi szakértői csapatunk a környezetvédelmi jogszabályoktól kezdve a környezeti teljesítmény értékeléséig minden kérdésben útmutatást nyújt vállalatának, hogy a környezetvédelem terén szerzett jó hírneve erősödjön, kockázatait kezelni és üzleti hatékonyságát növelni tudja. A legmodernebb laboratóriumban készült analitikával, nagy szaktudású tanácsadókkal és átfogó környezetvédelmi és a klímaváltozáshoz kapcsolódó szolgáltatáscsomaggal támogatjuk vállalkozását.

Olvasson róla bővebben!

People in station

Közszféra

A kormányzatok, nemzetközi intézmények és partnerszervezetek számára a magán- és közszférában nyújtott innovatív szolgáltatási portfóliónkban sokféle hitelesítési és technológiai megoldás szerepel. Értékelni tudjuk a jogszabályi követelményeknek való megfelelését, javíthatjuk a kormányzati bevételeket, elősegíthetjük a kereskedelmet és támogatjuk a hatékonyság, a felelős kormányzás és a fenntartható fejlődés meghonosítását.

Olvasson róla bővebben!

Food

Mezőgazdaság és Élelmiszer

A mezőgazdasági termékeket körültekintő figyelemmel kell nyomon követnünk, míg el nem jutnak a fogyasztók asztalára. Az ellátási lánc teljes hosszán kínált szolgáltatásainkkal a kockázatok csökkenthetők, a minőség és a termelékenység fokozható. Nem kell aggódnia élelmiszerláncának integritása felől, mert segítségünkkel hatékonyan felügyelheti terményeit és sikeresebbé teheti vetőmagfejlesztését. Közreműködésünkkel elvégezheti talajvizsgálati és betakarítási tevékenységeit, termékeit pedig bevezetheti a nemzetközi ellátási láncba. Export–import ügyleteinek kereskedelmi felügyeletét is ellátjuk.

Olvasson róla bővebben!

Oil Rig

Olaj- és Gázipar

Technológiánk, tudásalapú és a minőség és biztonság iránt elkötelezett gondolkodásmódunk segítségével innovatív megoldásokat kínálunk az olaj- és gázipar szereplőinek. Az olaj- és a gázipar upstream és downstream szektorában nyújtott szolgáltatásaink vállalata értékláncának minden egyes szakaszában hozzáadott értéket biztosítanak, és az üzemanyag- és fűtőtermék-fuvarozástól kezdve a műanyagokon és műtrágyákon át, egészen a gyógyszeriparig nagyon sok üzleti szegmensre hatással vannak. Irodáink és laboratóriumaink egyre bővülő globális hálózatában nyújtott független szolgáltatásaink segítségével ügyfelei szükségleteire megfelelő megoldást, vállalata számára pedig versenyelőnyt biztosíthat.

Olvasson róla bővebben!

Highway in the dark

Szállítás

Biztonságot és megbízhatóságot nyújt, megfelel a szigorú fuvarozási szabályozásoknak, normáknak és törvényi előírásoknak. Speciális fuvarozási szolgáltatásaink széles köre segít Önnek, hogy műveletei biztonságosan és hatékonyan menjenek végbe.

Olvasson róla bővebben!

Chemical plant

Vegyi Anyagok

A fogyasztói termékekben felhasználásra kerülő vegyszerek mennyiségének növekedésével az iparág figyelmének középpontjában egyre inkább az egészségkockázat áll, különösen a gyermekek részére gyártott termékek esetében. A termékek biztonságát és az iparági toleranciaszinteknek megfelelő vegyszerfelhasználás szabályozását támogató laboratóriumi szolgáltatáscsomagunk segítségével megszabadulhat aggodalmaitól.

Olvasson róla bővebben!