Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

A vezeték-nyomvonal egy kábelezési technológia, amelyet a berendezések vagy mérőeszközök kútba történő leengedésére használnak a kútintervenciók és tárolóértékelés végrehajtása céljából.

A slickline műveletek magukba foglalják a karbantartást, pl. a gyanta, a vízkő, a homok és egyéb anyagok lerakódásainak eltávolítását, a folyamat leállítását és a hidraulikus csomagolók tömítődugókkal történő beállítását, a vezeték-nyomvonal, a visszaállítható szelepek létrehozását vagy eltávolítását és a fúrólyuk-szelvények memórianaplózását a memória terméknaplózási eszközökkel (MPLT) és fúrólyuk-figyelést (kamerák használatával).

Az SGS slickline egységek használatával többféle kútintervenciós szolgáltatás és eszköz alkalmazható, amelyek nélkülözhetetlenek a kút termelése közben. Az SGS slickline szolgáltatásai magukba foglalják a csúszóperselyek ellenőrzését a zónák hozzáférésének engedélyezéséhez és lezárásához és a gázkiemelő szelepek kicseréléséhez. Ezen kívül a szolgáltatások képesek a kút mélységének és perforációjának mérésére (futóperforátorokkal), valamint a fúrólyuk nyomásának és hőmérsékletének mérésére (futómérők használatával). Slickline egységeink kipróbált és tesztelt egységek, és jelenleg négy egység van telepítve Pápua Új-Guineában és Ausztráliában, és további öt építése van folyamatban. További részletekért lépjen velünk kapcsolatba!