Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Az SGS felszíni kútvizsgálati megoldásokat biztosít kiterjedt terepi tapasztalatai és egy kút tulajdonságainak teljes megértése alapján, ami lehetővé teszi Önnek a működési nyereségesség és hatékonyság elérését.

A felszíni kútvizsgálati adatok segítik Önt a folyamatoptimalizálásban, végső soron pedig egy kút termelésének maximalizálásában. Nélkülözhetetlenek a tesztek és a soron következő ellenőrzések, amelyek célja a kutak feltárásának, fejlesztésének és termelésének támogatása, ezek nélkül nem lenne lehetséges a felfedezett olajmezők potenciáljának felderítése. Új kutak feltárása esetén ez az információ minimálisra csökkenti a kutak üzembe helyezéséhez szükséges időt.

Kúttechnológia

Az SGS kútteszt-tervekkel segít Önnek, beleértve a helyszíni laboratóriumok felszerelését és beüzemelését, a költségelemzéseket, átvételi vizsgálatokat és a kalibrálást. Amikor sor kerül az eredmények értékelésére és az azokon alapuló döntések meghozatalára, az SGS OGC adatértékelési szolgáltatásai egy nyomon követési szolgáltatást kínálnak fel a felszíni kútteszt-szolgáltatások átfogóvá tételére elejétől a végéig. Minden tesztcsomag a feltárási fázissal kezdődik, majd amint a kút termelési fázisba lép, széles körű másodlagos gáz-, olaj- és vízkezelési opciókkal folytatódik, lehetővé téve az új kutak és mezők termelésének gyors nyomon követését. Hívjon bennünket, ha többet szeretne tudni arról, hogy felszíni kúttesztjeink hogyan segíthetik Önt.