Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

A geofizikai és a szeizmikus értelmezés, mint az átfogó szénhidrogén helyzeti tanulmány része került elvégzésre, ahol a geofizika, (szeizmikus, gravimetrikus, mágnes) a geológia és a petrofizika teljesen integrálásra került.

Az SGS lefedi a geofizikai technológiák és kézségek összes területét, valamint tapasztalattal rendelkezünk az egész mező életciklussal kapcsolatosan.

Segíteni tudjuk Önt az összes projektjében, kezdve a zöldmezős tanulményoktól a tartalék meghatározásokig. Túlünk származik a szénhidrogén mozgatása, a medence meghatározása és kiértékelése, hogy támogassuk Önt a stratégiai országok belépésével, és a határon szükséges engedélyek megkéréseében.

Kutatás azonosítása, kiértékelés és mező fejlesztés

Kutatás kiértékelés és a nagy mennyiségű szeizmikus tulajdonság kielemzése, amplitúdó elleni ellensúlyozó tanulmányok, alkalmazhatóak a volumetrikus tartományok meghatározásában, és ezáltal csökkentésre kerülnek a projektjének kockázatai. Az SGS biztosítani tudja Önnek a szeizmikus adatok inverziós mennyiségeit, és segíthet az előzetes rakás mély migrációjába. Több szeizmikus értelmezési tevékenység a mező fejlesztés, és az optimizációs tervek támogatása során kerül végrehajtásra. Geofizikai szolgáltatások szintén kivitelezésre kerültek, az adat helyiség felülviysgálatának részeként, a szorgalmas tanulmányok és tartalék újbóli meghatározásai során.

A tartály geológiával, a petrofizikával, a tartály és fúrási mérnökséggel történő teljes integráció lehetővé tesyi Önnek a fő projektek költségvetésen belüli, és időben történő kézbesítését. Lépjen velünk kapcsolatba, hogz megtudjon többet a geofizikai szolgáltatásainkról.