Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Speciális vizisgálatok választ adnak a geofizika, geológia, kőzetfizika, a tárolótervezés, a fúrás, a befejezés és a létesítménytervezés kapcsán felmerülő kérdésekre.

Ezek a vizsgálatok rendszerint részét képezik integrált vizsgálati munkafolyamatunknak, de egy projekt bármely szakaszában önálló szolgáltatásként is biztosíthatók. Ez végrehajtható a feltárás, az értékelés, az eszköz életének fejlesztési vagy termelési fázisában is. Az SGS speciális vizsgálatokat végző csapatai meg tudják adni azt a szükséges támogatást és információt, amelyre a vállalkozáshoz és a szénhidrogén erőforrások sikeres fejlesztéséhez.

Speciális vizsgálati szolgáltatásaink skálája lefedi mindazokat a műszaki aspektusokat, amelyekre szüksége lehet, a csúcsminőségű szeizmikus feldolgozástól és inverziótól a töredezett tárolók geológiai modellezéséig, valamint az összetételi tárolószimulációtól a kiegyensúlyozatlan fúrási programok multilaterálisokkal való megtervezéséig szűk gáztárolókban és PVT vizsgálatok alapján. Szakértelmünket használjuk fel arra, hogy geofizikai, termelés- és tárológeológiai szolgáltatásokat, kőzetfizikai szolgáltatásokat és tárolómérnöki szolgáltatásokat biztosítsunk.

Nem számít, hogy Önnek milyenek az igényei, SGS-szakértőkből álló csapatunk képes megadni a megfelelő választ a kérdéseire. Olvasson tovább vagy lépjen velünk kapcsolatba, ha további részleteket szeretne megtudni az összes speciális vizsgálatunkról és arról, hogy ezek milyen előnyt jelentenek az Ön számára.