Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Széleskörű gyakorlati ismeretekkel rendelkezünk az üledékes medencékkel kapcsolatosan, világszinten, valamint naprakész tapasztalataink vannak a feltárási és a felértékelési folyamatokat illetően. Szolgáltatási köröket biztosítunk az egyedi blokk ellenőrzéstől a megvalósíthatósági tanulmányokig, a nagyobb több területen végzendő mérésekhez.

Ezek magukban foglalhatják a szeizmikus adatok teljes értelmezését, a hajóutak kiértékelést, a kút információt, a kutatási azonosítást, a determinisztikus és sztohasztikus volumetrikus számításokat, a bizonytalansági, és az érzékenységi elemzést, a kutatás és blokk rangsorolást, valamint a tartály modellezésének szükséges statikai és dinamikai elemzését, a feljesztés ellenőrzését, és a műszaki költségek kiértékelését, és a gazdasági elemzést.

Az SGS szakértői csapatunk teljes mértékben ismeri a nem szabadalmaztatott felderítő eszközöket, és szoftvereket, valamint képesek gyorsan feltárni a kapcsolódó kockázatokat, és az összes üledékes medencét, lehetővé téve Önnek, hogy maximalizálja a sikerrel való esélyét, az összes feltárási vállalkozásában. Lépjen velünk kapcsolatba a tartály és a mezei megoldásokkal, valamint a feltárási és a becslési szolgáltatásainkkal kapcsolatban, hogy hogyan tudunk segíteni önnek.