Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Válaszként egy mindig-növekvő igényre, az olajipari mérnökök folyamatosan kihívásnak vannak kitéve az új, és javított technológiák, valamint statégiák fejlesztéséhez, a szénhidrogén kihozatalt illetően.

Az SGS elemző és tanácsadó szolgáltatási megoldásai a megnövelt olajkinyeréshez (EOR) lehetővé teszi az Ön olajának kitermelését, és mindemellett a kinyerést az elsődleges, és a másodlagos módszerek segítségével.

Szakértői tudással rendelkezünk a kifinomult, multidiszciplináris EOR tanulményokat illetően, és a tanácsadói szolgáltatásainkon keresztül képesek vagyunk a tartályával kapcsolatos, átfogó megértést biztosítani és tanácsot tudunk adni a legjobb módszerre a tartálya egyedi feltételeihez alkalmazkodva. A szaktudás által biztosítjuk, és a tanácsadás által pedig felkínáluk önnek a kockázatok, és a bizonytalanságok csökkenthetőségét ,amennyiben elkezdi a kísérleti, valamint a teljes mezős EOR projekt tervezéseit. Az SGS-től a legmagasabb szintű tapasztalatot, megbizható elemzési eredményeket és mérnöki tanácsadói szolgáltatásokat kaphat, az összes EOR projektjéhez.

Haladó tesztelő és műszakilag egyesített laboratóriumi adatokat és területi tanulmányokat használunk, hogy kidolgozzuk az ön műveleteinek átfogó elemzését. Az elemzésünk lehetővé teszi számunkra, hogy biztosítani tudjuk az ön EOR programjának akadálymentes működését és optimzáljuk a kihozatalát. A szervízeink magába foglalják a megfigyelést, a meghatározást, a kiértékelést és a tervezést az ECR projektekhez, a széles körű EOR technikákkal:

* Kémiai EOR
* Termikus EOR
* Gáz injektálás
* Gáz újrahasznosítás

Lépjen velünk kapcsolatba a Kibővített Olaj Kihozatal tanulmányok és Mérnöki Szolgáltatások miatt.