Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

A jó szénhidrogén készletekhez való hozzáférés egyre nehezebb. A kisebb, marginális mezőknél, biztosnak kell lennie abban, hogy a legjobb bevetési tervvel rendelkezik az Ön CAPEX fúrásának optimalizálásához.

Átfogó fúrási és befejező műveletek fejlesztést, és gyártás technológiai tanulmányokat kínálunk, a projektjeinek optimalizálásához, és az értékei létrehozásához, a célnak megfelelő kutak fúrásával, hozzákapcsolva ehhez a felszín alatti szükségleteit, valamint felszíni kapacítását éskényszereit.

A csapataink széles körű tapsztalattal rendelkeznek a komplex kutak, különböző földrajzi helyeken történő fúrási és befejező műveletek fejlesztésével kapcsolatosan. Segítjük Önt a különleges témákban, úgymint a szerkezeti kialakítás, cement tervezés, fúrás és a befejező műveletekkel kapcsolatos folyadék tervezés, OCTG metallugria, hidraulikus törési műveletek támogatása és haladó geomechanika. Lefedjük az egész spektumot, az alapvető tervezéstől a végső programokig és a kút elkészítéséig. A csaptunk támogatja, és segíti Önt az egész útja során.

Lépjen kapcsolatba az SGS-el, további információért, a fúrási és a befejező mérnöki tanulmányokat illetően, és hogy hogyan élvezheti mindezek előnyét.