Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Az SGS segítségével többrétű tárolóértékelési tevékenységekkel és fejlesztési szolgáltatásokkal szerzett információkra alapozott döntéseket hozhat a tároló potenciáljáról, hogy felismerhesse a kockázatokat és lehetőségeket, értékelje a bizonytalansági tartományt és gazdaságilag optimalizálja a fejlesztést.

Felajánljuk a szeizmikus QC és értékelés, a geológiai elemzések, kvantitatív szelvényértékelések, tárolókarakterizálás, valamint a szoftverek és eszközök széles skáláját felhasználó termelésgeológiai és statikus geológiai modellezés terén szerzett jelentős tapasztalatainkat. A dinamikus szimuláció megtekintése a legtágabb értelemben történik, és nem korlátozódik 2D vagy 3D modellezésre. Sokkal inkább kiegészítő és analitikai módszerek kerülnek alkalmazásra a modell bemeneti adatainak létrehozásához vagy a modell eredményeinek minőségellenőrzésére. Integrált fejlesztési vizsgálatainkban értékeljük a meglévő vagy potenciális fejlesztéseket és ajánlatot teszünk a későbbi fejlesztési stratégiára.

Minden vizsgálatot magasan képzett, sokféle tudományághoz értő tagokból álló csapatok végeznek. Minden úgy van kialakítva, hogy optimális módon adjon választ egy adott ügyfél céljaival és időrendjével kapcsolatban. Forduljon hozzánk, ha többet szeretne tudni a tárolókkal és a helyszínekkel kapcsolatos valamennyi megoldásunkról, értékelésünkről és fejlesztési szolgáltatásainkról.