Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Az SGS integrált tárolóhelyi és termelőhelyi megoldásokat kínál az olajmező teljes életciklusa során, lefedve az összes felszín alatti, kúttal és létesítménnyel kapcsolatos műszaki szempontokat a feltárástól a fejlesztésen és termelésen keresztül az átadásig vagy a tárolásig.

Szakértelmünk lefedi a technológiák és kézségek összes területét, valamint tapasztalattal rendelkezünk az egész készlet életciklusával kapcsolatosan. Széles körű szakértelmet kínálunk a feltárás és értékelés, a mezőértékelés és -fejlesztés, a termelés optimalizálása és abbahagyása tekintetében.

Segítséget tudunk nyújtani a föld alatti gáztárolással (UGS), és szénhidrogén-tárolással (CCS), a készletérték-biztosítással és a fejlett olajkitermeléssel kapcsolatban.

Az SGS teljesen integrált műszaki szolgáltatásokat biztosít. Alapvető erősségünk abból fakad, hogy képesek vagyunk egyesíteni a tudományokat és munkatársaink szakértelmét olyan projekt alapú csapatokban, amelyek megbízható eredményeket biztosítanak az ügyfeleknek. Ezek a megoldások értéktöbbletet adnak hozzá az Ön készleteihez, és szervezete számára versenyképes előnyt biztosítanak. Csapatunk 2001 óta több mint 400 projektet fejezett be, a rövid távú, egy szakterületre vonatkozó értékelésektől a teljesen integrált mezővizsgálatokig, beleértve a kúttervezést és a létesítmények (újra)tervezését. Az SPS figyelembe veszi és elismeri az ügyfél bizalmas adatai védelmének fontosságát bármely projekt minden fázisában. További részletekért lépjen velünk kapcsolatba.