Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Az SGS teljes összetételi elemzési szolgáltatásokat biztosít, az upstream feltáráshoz, és a termék felhasználás ipari-szabvány módjaihoz. Szigorú kalibrálási folyamatokat követünk, a részletezett összetételi adat generáláshoz, mind az atmoszférikus, mind pedig a nyomás alatt lévő mintákhoz.

Az SGS összetételi elemzési szolgáltatásai

A korszerű laboratóriumok és a magas minőségű elemzések kiterjedt hálózatát kínáljuk. Szervízeink közé tartozik a szabadalmaztatott villogó rendszer, amelyet Mini-GOR™-nek hívnak, amely a nyomás alatt lévő olaj, gáz és tengervíz minták elemzéséhez lett kifejlesztve. Ez a rendszer pontosan meghatározza a GOR-t (gáz-olaj arányokat), a GWR-t (gáz-víz arányokat), és a CGR-t (kondenzátum-víz arányokat), az olaj, víz és kondenzátum összehúzódási tényezőivel együtt. A villanó szénhidrogén termékek összetételei mérhetőek hagyományos gáz kromatográfiával (GC) a GPA szabvány módszerek szerint. Tengervíz (nevezik gyártási víznek is) ionikus koncentrációi az ion-kroomatográfia által kerülnek meghatározásra (IC). Ömlesztett tulajdonságok, úgy mint az összes oldott szilárd anyag(TDS), víz-olaj, molekuláris súly és sűrűség, amelyeket az ASTM mér, vagy további ipari szabvány módszerek.

Az összetételi elemzési szolgáltatásainkon keresztül biztosítjuk:

  • Innovatív Mini-GOR™ technológia a telephelyi GOR, GWR és CGR elemzésekhez
  • Kibővített olaj összetételek a C36+-hoz, a kapilláris GC, GPA módszerek által
  • Kibővített gáz összetételek a legutolsó érzékelhető komponensekhez, GPA módszerekhez
  • Víz összetételek a titrálás, és az ion kromatogárfia által (IC)
  • Ömlesztett minta tulajdonságok, az ipari szabvány módszerek jellemzőihez

Magas felbontású, magas minőségű összetételi adatok biztosítják Önnek az összetevők részletezett felbontását, a nyers olajban, és a földgázban, amely szükséges a mérnököknek s a vegyészeknek az Ön kútjának életciklusa során. Ez az adat lényeges a szénhidrogén készletek értékének megállításához, kútjai jövőbeni teljesítményének előrejelzéséhez, a szállítási, és a folyamat rendszerek megtervezéséhez, és az Ön olaj és gáz termékeinek piaci értékének meghatározásához.

Lépjen velünk kapcsolatba, és hagyja, hogy az SGS segítsen Önnek teljesíteni az összetételi elemzésekhez szükséges követelményeit.