Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Az SGS helyszíni analitikai szolgáltatásai mobil vizsgálati és termelő laboratóriumi eszközöket és tesztelést biztosítanak olaj- és gázkitermelő projektek számára.

Rutinszerű és nem rutinszerű elemzéseket biztosítunk a kellő időben, a helyszínen, az Ön által kiválasztott helyeken, lehetővé téve ezzel fontos termelési döntések azonnali meghozatalát és a nyereség maximalizálását.

Az SGS elkötelezett azért, hogy kiváló minőségű adatokat biztosítson szakértői szolgáltatásaink keretében. A mobil laboratóriumainkban használt berendezés és felszerelés teljesen azonos a legtöbb helyhez kötött laboratóriumban használtakkal. Hordozható laborjaink használhatók a fedélzeten fúrás közben végzett ellenőrzésre, illetve központi parti bázison vagy távoli helyeken önálló laboratóriumokként.

Valamennyi mozgó laboregységünk személyzete az SGS vizsgázott vegyészeiből áll, akik biztosítják, hogy a legmagasabb szintű szolgáltatás mellett Ön megkapja azokat a magas színvonalú adatokat is, amelyektől esetleg vállalata függ. Nem merül fel a minta szállítás közben történő szennyeződésének kockázata, és a minta feldolgozása gyorsan és hatékonyan történik.

Mivel helyszíni laborjaink számára az Ön projektjei a legfontosabbak, működésük az Ön időbeosztásához és igényeihez igazodik. Olvasson tovább, vagy lépjen velünk kapcsolatba, hogy többet tudjon meg a helyszíni analitikai szolgáltatásainkról.