Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Szerte a világon számos olaj és gázmező tartalmaz szennyeződéseket, amelyek befolyásolják a mező kereskedelmi értékét.

Biztosítjuk Önnek a tesztelés teljes skáláját, amely a nem szénhidrogén szennyeződésekhez szükségesek, nyomelem összetételeket, és benzol, etil-benzol, toluol, és xilol (BETEX) szinteket.

Az SGS haladó elemzési lehetőségekre szakosodott, hogy biztosítsa az Ön mezőről történő kitermelésének maximalizálását, csökkentve a korrózió lehetőségét, és behatárolva a természetszerűleg megjelenő üvegház gázok hatását. Laboratóriumaink kombinálva az ASTM szabványos módszereivel, a haladó teszeléssel ezáltal biztos lehe abban, hogy pontos, és reprezentatív eredményeket fog kapni, amennyiben Ön elemzési követelményeket kíván meg az SGS-től.

Szennyeződések a természetes szénhidrogénekben

Korszerű berendezések, úgy mint az FPD GC elemzés, tömeg spektrometria, az XRF, az XRD és a SEM eszközt biztosít számunkra, hogy a mezőröl összegyűjtött szénhidrogénekben, és szénhidrogén lerakatokban majdnem az összes természetszerűleg megjelenő szennyeződádést azonosítani tudjuk. Az elemzői hátterünk sokféle folyadékhoz és gyártási rendszerhez szolgáltat Önnek további előnyüket a megfelelő értelmezésekhez, és a tapasztalt tanácsokhoz.

Az SGS helyszíni kén nyom meghatározást kínál, a GC-FPD, és a Sir Galahad általi folyamatos higany ellenőrzéssel. A szénhidrogénbenekben lévő széndioxid, és nitrogén tartalom fontos ay üvegház hatást okozó gázok kibocsátási szintjének, és a folyamat berendezés tervezésének ellenőrzéséhez, amelynek mérése a hagyományos GPA GC módszerekkel történik, A BETX szintek közös környezeti szempontok, és szigorúan szabályozva vannak a kibocsátásokra tekintettel, az amin kezeléseknél, és a víztelenítési műveleteknél. Az SGS kromatográfiás módszereket használ, amelyeket külön erre terveztek, azok mennyiségi, és további aromás összetevők alacsony koncentrációjának meghatározásához, mind a nyers olaj, mind pedig a fölgdgáz termelő létesítményeknél. Kezelt minta hengerekt is adunk, hogy biztosítsuk a nyomelem összetevpk minimális elveszését, a minta rögzített laboratóriumunkba való szállítása alatt.

Szolgáltatásaink többek között:

  • Szénhidrogén gázok és folyadékok radon tesztelése
  • Alacsony-szintű folyamatos higany-tartalomra vonatkozó mérések
  • Kitágult földgáz kompzíciük, beleértve a H2S-t, a He-t, az Ar-t, az N2-t a CO2-t
  • Kén összetevők nyomának specifikációja a GC-FPD által
  • BETX elemzés, nagy felbontású kromatográfiával

Lépjen velünk kapcsolatba most, további információért, hogy hogyan tudunk segítségére lenni megérteni a szénhidrogénjei szennyező anyagait.