Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Amikor az olaj és a gáz kitermelők megosztják a gyártást, és a szállítást, akkor követelményként jelentkezik a hálózati szénhidrogének elosztása a megosztó jelentkezők között.

Az SGS a kiosztási rendszer fejlesztés élvonalába tartozik, beépített egynleteket kínál az állapot számításokhoz, érzékenységi elemzést, veszteség felfedést és statisztikai elemző csomagokat. Erre a kihelyezésre a megállapodás szerinti kihelyezési folyamatokkal kerül sor, és tipikusan a szénhidrogének minőségén, és mennnyiségén alapulnak, (plussz víz, és további szennyezők) a közös létesítmények hozzáadásával. A szénhidrogének mennyiségi jelentése használható a jogdíjak, az utánna fizetendő adók vagy a különböző mezők termelékenységének kiszámítására. Ezt gyakran a kihelyezés mérésének nevezik, amelyre a dinamikus mérések során kerül sor.

Átfogó körű szolgáltatások

Az SGS a szénhidrogén elosztási szolgáltatáso széles körét biztosítja, beleértve:

  • A megállapodás fejlesztését
  • Elosztás modellezését
  • Expozíció elemzését
  • Harmadik-féllel való kapcsolattartást

Biztosítjuk, hogy a felhasználóink adatai pontosak, időben kerülnek jelentésre és független harmadik fél által kerültek minősítésre. Továbba, az SGS mind a partnereinek, mind pedig a szabályozó testületeknek biztosítja, hogy az összes méréssel, és bevétellel kapcsolatos kérdés professzonális módon lett kezelve.

A mérésünkön, és a laboratóriumi szolgáltásunkon keresztül támogatni tudjuk önt, a folyamat minden lépésében. biztosítva, az összes mérés pontosságát, a megállapodás és a szerződés szerint, és hogy a profit, a bevételek és az adók ne legyenek se túl nagy, se túl alacsony mértékben me gállapítcva A pontos elemzéseink, és átfogó jelentéseink az összes részvényesnek biztosítják, hogy a szervezetünk eleget tesz az összes kötelezettségnek, amellyekkel a profitokat védeni tudjuk. Hívjon minket, hogy megtudjon többet az SGS szénhidrogén kihelyező szolgáltatásairól.