Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Válaszként egy mindig-növekvő igényre, az olajipari mérnökök folyamatosan kihívásnak vannak kitéve az új, és javított technológiák, valamint statégiák fejlesztéséhez, a szénhidrogén kihozatalt illetően.

Az SGS elemző és tanácsadó szolgáltatási megoldásai a megnövelt olajkinyeréshez (EOR) lehetővé teszi az Ön olajának kitermelését, és mindemellett a kinyerést az elsődleges, és a másodlagos módszerek segítségével.

Szakértői tudással rendelkezünk a kifinomult, multidiszciplináris EOR tanulményokat illetően, és a tanácsadói szolgáltatásainkon keresztül képesek vagyunk a tartályával kapcsolatos, átfogó megértést biztosítani és tanácsot tudunk adni a legjobb módszerre a tartálya egyedi feltételeihez alkalmazkodva. A szaktudás által biztosítjuk, és a tanácsadás által pedig felkínáluk önnek a kockázatok, és a bizonytalanságok csökkenthetőségét ,amennyiben elkezdi a kísérleti, valamint a teljes mezős EOR projekt tervezéseit. Az SGS-től a legmagasabb szintű tapasztalatot, megbizható elemzési eredményeket és mérnöki tanácsadói szolgáltatásokat kaphat, az összes EOR projektjéhez.

Az SGS teljes körű, multidiszciplináris tesztelési lehetőségeket biztosít, mivel minden egyes tartálynak, és EOR projektnek egyedi szmpontjai vannak. Maximalizáljuk a tartályának gazdaságosságát, korszerű laboratóriumi berendezésekkel, és módszerekkel, hogy gyorsan meghatározhassuk az ön EOR projektjének minden egyes fázisát. A tapasztalt SGS csapat világszerte dolgozott az EOR projekteken, beleértve az Alaszkai North Slope-ot; Gáz kitermelést Venezuelában, gázolaj mezőket, egyidejű aszfalt lerakódás mérésekkel; CO2 ásványi megkötését Argentinában; oldhatósági/Co2 oldhatósági tanulményok az Egyesült Államok déli részéein. Az EOR tanumányainkba beletartozik:

* Kémiai EOR (cEOR) és optimalizálás
* Több-fázisú oldhatóság vagy duzzadási tanulmányok
* Vékony csőben történő elegyedés, és nem elegyedő elmozdulással kapcsolatos tanulmányok
* Előre, és visszafelé történő többszintű-kapcsolódási tanulmányok
* Gáz újrapárologtatási folyamat
* Szokás szerinti tanulmányok (pl. aszfalt + EOR)

További információkért, hogy az SGS hogyan tudja biztosítani az elemzési megoldásokat, az ön ECR projektjéhez, lépjen kapcsolatba velünk ma.