Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Az SGS a fix laborszolgáltatások és külső analitikai szolgáltatások skáláját kínálja, amelyek lefedik az Ön valamennyi igényét a tárolói és termelési folyadékelemzéssel kapcsolatban.

A lehető legmodernebb felszerelést és technológiát használjuk, szakértőink pedig biztosítják az Önnek átadott adatok, információk és a támogatás magas színvonalát akkor és ott, amikor és ahol szüksége van rá.

Átfogó helyszíni laborszogáltatásaink révén segítséget nyújtunk Önnek bármely típusú laborlétesítmény tervezésével és létrehozásával. Bármilyenek is legyenek az igények, mi Önnel együtt dolgozva biztosítjuk, hogy az Ön laboratóriuma megfeleljen azoknak mind a költséghatékonyság, mind az egyéb hatékonyság tekintetében.

Magasan képzett és tapasztalt munkatársainkból álló csapataink alkotják mind fix, mind mozgó laboratóriumaink személyzetét. Minden laborcsapat minden tagja szigorú biztonsági és minőségi útmutatások alapján tevékenykedik.

Miért az SGS?

Az SGS céggel együtt dolgozva hozzájuthat a beszerzéssel, a termelés és a tárolóból vett folyadékminták elemzésével és független minőség-ellenőrzésével kapcsolatos megoldások teljes és mindent felölelő halmazához. Az SGS időszerű és tárgyilagos adatokat biztosít Önnek, hogy csak a termelési potenciál és a nyereség növelésére koncentrálhasson. Forduljon hozzánk az SGS tároló- és termelési folyadékelemzési szolgáltatásaira vonatkozó további részletekért!