Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Az SGS upstream szektor szolgáltatása segít Önnek az elhelyezés kielemzésében, és az olaj, valamint a földgáz szárazföldi és offshore mezőkről való kitermelésében.

A feltárástól, a felbecsléstől, és a fejlesztéstől, a gyártásig és a logisztikáig, az SGS sokféle szolgáltatást és megoldást kínál, amelyek lefedik a teljes upstream szektort.

A mérési műveleteink támogató szolgáltatűsai közé tartoznak a széles körű berendezés kalibrálási és tesztelési szolgáltások, beleértve a mérő kalibrálást és az áramlás tesztelését, az egy és a többfázisú mérők kalibrálását, a rögzített mobil mester volumetrikus eszköz rendszereket, valamint a másodlagos és a harmadlagos mérőberendezések kalibrálását. Képzett mérési személyetet is biztosítunk, hogy segítse az Ön szokásos kalibrálását.

Mérési műveletek támogató szolgáltatásai

Ebben a világban folyamatosan növekvő mérési követelmények vannak, az SGS totális megoldást kínál a pénzügyi és a mérés menedzserléssel kapcsolatos szerződésekhez. A szervizeink garantáljálják, hogy az összes rendszer szakértők által lett kezelve, és karbantartva, akik részt vettek a teljes rendszer és termék képzésen, amely biztosítja, hogy a mérési problémák helyesen kerültek rangsorolásra, a biztonság megsértésének veszélyeztetése nélkül. Dedikált erőforrás készletet biztosítunk, amely tartalmazza az összes tudományágat. Nagy számú mérő rendszer eszközt menedzselünk és kezelünk, az operátorok érdekében világszerte, és ezáltal jó helyzetet teremtünk, és értáket adunk hozzá az üzletéhez, a szükségletei szerint.

Lépjen velünk kapcsolatba, hogy megtudjon többet a mérési műveleteket támogató szolgáltatásokról.