Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Az SGS úgy gondolja, hogy valamennyi mérési rendszer kategória tervezése során elengedhetetlen, hogy a dinamikus mérési bizonytalansági értékek kiszámítása megtörténjen egy adott folyamatfeltételhez.

Ezek a mérési bizonytalansági vizsgálatok biztosítják és optimalizálják bármely mérési rendszer működését. Az SGS munkatársai rendszeresen vállalnak biztonytalansági vizsgálatokat a folyadékokhoz és gáznemű anyagokhoz használt mérési alkalmazások minden mérési típusával és mérési rendszerével kapcsolatban. A mérési rendszerek tervezése és szerkezeti értékelése az SGS-nél magába foglalja a mérési metrológia értékelését, a csővezetéktervet és -elrendezést, a másodlagos műszerezettség kiválasztását és telepítését, a folyamat számítógépes tervezését, konfigurációját és számítását.

Többlet érték

Többlet értéket adunk valamennyi ügyfelünk termelő létesítményeihez azzal, hogy biztosítjuk a megfelelő méréstípus kiválasztását, telepítését, kezelését és kalibrálását, és gondoskodunk a megfelelő karbantartásról a jövedelem és a nyereségesség optimalizálása érdekében Forduljon hozzánk, ha többest szeretne megtudni az SGS mérési bizonytalansági vizsgálatairól és arról, hogy ezek hogyan segíthetik Önt.