Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Az SGS a független harmadik fél általi tanúsításának és tervezés ellenőrzésének vezető szolgáltatója, az olaj, a gáz és a kondenzátum mérési rendszerekhez.

A mérés tervezési, kiválasztási és ellenőrzési szolgáltatásaink bizonyíthatóan értéket adnak hozzá a projektekhez, az elvi és a front end mérnöki tervezésektől (FEED), a részletett tervezésen át a telepítésig, az üzembehelyezésig és a rendszerek állandosult állapotban történő üzemeléséig. Értéket adhatunk hozzá a felhasználóink gyártó üzemeihez, biztosítva hogy a helyes mérő típus kerüljön kiválasztásra. Ezután biztosítjuk, hogy megfelelően került telepítésre, megfelelően lett működtetve és karban lett tartva, és hogy helyesen lett kalibrálva, lehetővé téve önnek a bevétel és a jövedelmezőség optimalizálását.

Tervezési kiválasztás és ellenőrzés

Az SGS számos szolgáltatást kínál, biztosítva, hogy a legjobb mérés tervezési kiválsztást és ellenőrzést kapja, az egyedi követelményeinek megfelelően. A kiválasztás tervezési, és ellenőrzési folyamatba beletartoznak a gyári kalibrációk, a telephelyi kalibrációk, a telephelyi ellenőrzések, a berendezés tesztelés, az auditok és a mérési menedzsment. Lépjen velünk kapcsolatba, hogy megtudjon többet a mérés tervezési kiválasztásról, és ellenőrzési szolgáltatásokról.