Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

A pontos mérés megköveteli minden egyes mérési rendszer nemzetközi szabványoknak megfelelő tervezését, valamint az ipari termék gyakorlatot.

Manapság, a nagyszabású tőkeberuházások miatt, vagy a hosszú berendezés átfutási idő miatt, lényeges, hogy biztosítsa, hogy a tervezés során figyelembe legyen véve a 'célnak való megfelelés'- a berendezés tervezetek gyártásba kerülése, vagy a kötelezettségvállalások előtt.

A projektekkel, és a műveletekkel kapcsolatos gyakorlati, aktív tapasztalataink segítenek csökkenteni az Ön veszélynek való kitételét, a mérök fejlesztésekor, és segítenek biztosítania mérőrendszereket, az Ön szükségletei, és elvárásai szerint. Szintén segíthetünk a szerződéses, nemzeti és nemzetközi szabályozás mérési irányelvekkel való egyeztetésben, mialatt minimalizáljuk a kockázatot, és maximalizáljuk a bevételeket.

Függetelen ügyek

A berendezés gyártóktól, és az ügynöki szerződésekben nem szereplő résztvevőktől való függetlenségünk biztonsággal biztosítja Önnek, hogy a felülvizsgálatunk mentes bármiféle kereskedelmi elfogultságtól, bármiféle, a célnak való megfelelő berendezéssel, vagy rendszerrel kapcsolatosan. Gyár és telephely átváteli vizsgálatot végzünk, függetlenül ellenőrízzük azon rendszer kiviteleket, és számítógépes konfigurációkat, amelyek a kivitelezés befejezése, és a helyszíni indítás között kerülnek karbantartásra. 

Lépjen velünk kapcsolatba, hogy megtudjon többet a célnak megfelelő tanulmányi szolgáltatásainkról.